To je to što me zanima!

Goal.com ekskluzivno: Šime Vrsaljko je velika želja Intera

Talijanski div za Šimu bi navodno izdvojio oko osam milijuna eura. U Vrsaljku, čini se, vide nasljednika Brazilca Maicona koji je ovo ljeto prešao u Manchester City
Vidi originalni članak

Šime Vrsaljko (20) je svojim dobrim igrama u Dinamu zainteresirao trenere u milanskom Interu, ekskluzivno doznaje nogometni portal Goal.com.

Čelnici Intera navodno su odmah stupili u akciju te bi Dinamova desnog beka u svojim redovima voljeli vidjeti što prije. Talijanski nogometni div u Šimi vidi idealnu zamjenu za Brazilca Maicona koji je ovoga ljeta potpisao za Manchester City. A kako nisu zadovoljni njegovim predviđenim nasljednikom Jonathanom, Šimu bi vjerojatno pokušali dovesti već na zimu.

Po Transfermarktu Vrsaljko vrijedi 5,5 milijuna eura, no čini se kako su i u Goal.comu itekako dobro upoznati s pregovaračkim sposobnostima Zdravka Mamića te predviđaju da bi 'nerazzurri' za mladog beka morali izdvojiti najmanje osam milijuna eura.

Dobro upućeni nogometni portal napominje i kako su za Šimu bili zainteresirani Manchester City, Arsenal, Marseille i Valencia. U Dinamu ima ugovor do 2017. godine, no s obzirom da nije u najužim planovima Ante Čačića, Dinamo bi sigurno razmislio o prodaji jednog od svojih najvrijednijih igrača.

Inter prati i Halilovića?

Na portalu posvećenom samo Interu pojavila se velika prića o Alenu Haliloviću i njegovom sportskom putu do danas. Autori navode da je Inter zagrizao za Alena, no isto tako dodaju da se za Dinamovu wunderkinda zanimaju i United, Juventus te Real.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • LoVe_hOuSe 10.10.2012.

    Trazi ga Milanski Inter za 8 milijuna..a Ante Cacic u nije u prvom planu..pa koji t o igrac igra umjesto njega na toj poziciji da je skuplji od njega ili bolji..LOL...Vida moze igrat na oba krila.....bolje Ante zna..:P

  • kiroprakticar 10.10.2012.

    kad vec pisu gluposti samo da se nesto cita...realnije bi bilo da su napisali da bi vida moga ic u inter...jer je vida po svakom segmentu igre i fizickih predispozicija u velikoj prednosti

  • klerio 10.10.2012.

    taj vrsaljko je jedan od gorih igrača koji postoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare