To je to što me zanima!

Goal.com: Ivici Oliću dobra ocjena 6.5, a Diegu Militu 9

Vrijedna izvedba Olića koji je bio uključen u par Bayernovih najboljih trenutaka u utakmici. Mulleru je na početku drugog poluvremena stvorio priliku
Vidi originalni članak

Nogometni portal Goal.com ocijenio je Ivicu Olića sa 6.5 za izvedbu u subotnjem finalu Lige prvaka u kojem je njegov Bayern izgubio od Intera s 2-0. Olić je među najbolje ocijenjenim igračima bavarskoga kluba, točnije bolje su od njega, prema Goal.comu, odigrali samo nizozemski veznjak Arjen Robben (7.5), te vratar Hans-Jörg Butt (7), dok je identičnu ocjenu kao i hrvatski napadač dobio branič Holger Badstuber. U opisu Olićeve igre stoji sljedeće:
"Vrijedna izvedba malog Hrvata koji je bio uključen u nekoliko Bayernovih najboljih trenutaka u utakmici. Imao je dobru priliku u devetoj minuti, a namjestio je jednu i Mülleru na početku drugog poluvremena."
Jasno je da je naslov igrača utakmice ponio Diego Milito, strijelac oba pogotka. Zaradio je ocjenu 9.
"Nedvojbeno, Interov igrač sezone u europskim utakmicama. Oba je gola postigao kirurškom preciznošću, namjestio je velike šanse Sneijderu i Pandevu i bio je razred za sebe u napadu", piše Goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • arsenalcro 23.05.2010.

    Po meni Badstuber sinoć jedan od najloši!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare