To je to što me zanima!

Goal.com: Modrić sa 69 posto glasova najbolji igrač 'spursa'!

Modrić je za mnoge stručnjake poput Alexa Fergusona i Kennyja Dalglisha najbolji igrač, a sada su ga nagradili čitatelji portala Goal.com svojim glasovima...
Vidi originalni članak

Eminentni nogometni portal Goal.com proveo je među svojim čitateljima anketu o najboljem igraču Totenhama ove sezone. Uvjerljivu pobjedu odnio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić...

Velika većina čitatelja, njih čak 68,81 posto slaže se i sa samim izborom Goal.coma te smatra kako je Modrić bio prvo ime londonske momčadi ove sezone.

Informacija, doduše, i nije neko iznenađenje, uzevši u obzir da mnogi smatraju da je Modrić zapravo i najbolji igrač cijelog Premiershipa ove sezone. Upravo takav stav izrekli su ugledni stručnjaci poput menadžera Manchester Uniteda Alexa Fergusona i šefa struke u Liverpoolu Kennyja Dalglisha.

Nizozemac Rafael van der Vaart, koji se Tottenhamu pridružio prošlog ljeta, dobio je 19,19 posto glasova za najboljeg igrača Tottenhama ove sezone, a Velšanin Gareth Bale 12 posto.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mladen9 17.05.2011.

    modric je cudo od igraca,uzme loptu,naniže nekoliko igraca..do gola se ne moze dobacit,a sta su onda igraci barce i reala za njega,protiv reaka izgleda kao dijete...loptu nije taka..

  • MarkoMates 17.05.2011.

    Luka to svojim igrama i zaslužuje...a ljubomornih će uvijek biti...NAPRIJED LUKA!!!!!!

  • niram2401 17.05.2011.

    Ma nije valjda??pa za nas Hrvate Luka ništa ne valja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare