To je to što me zanima!

Goal.com: Srđan Lakić u momčadi kola Bundeslige

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Portal Goal.com složio je momčad uvodnog kola njemačke Bundeslige. Mjesta u njoj našlo se za Kaiserslauternovog kapetana Srđana Lakića...
Vidi originalni članak

Dva je gola postigao hrvatski napadač u 3-1 gostujućoj pobjedi novog Bundesligaša kod Soldinog Kölna. Jedan je, podsjetimo, dodao i Ivo Iličević.
"Iako je Köln veći dio utakmice odigrao s desetoricom nogometaša, Kaiserslautern je tek sjajnim Lakićevim udarcem s 25 metara uspio izjednačiti rezultat. Hrvatski napadač potom je postigao još jedan gol", pišu u objašnjenju internetskog nogometnog portala.
U napadački orijentiranoj postavi Goal.coma Lakiću društvo u napadu čine HSV-ov Ruud van Nistelrooy (dva gola Schalkeu) i Vedad Ibišević.
"Bosanski napadač bio je na svojoj najvišoj razini protiv Werdera. Zaslužan je za to što je izjednačujući gol postigao Demba Ba, a potom je i sam zabio. Bez Carlosa Eduarda, koji je trebao povezivati srednji i napadački red, Ibišević je uzeo velik dio odgovornosti u građenju Hoffenheimove igre", objašnjava se.

Idealna momčad 1. bundesligaškog kola u izboru portala Goal.com u formaciji 4-2-1-3:
Adler - Demel, Hyypia, Vorsah, Fuchs - Jarolim, Schweinsteiger - Müller - Lakić, Van Nistelrooy, Ibišević

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 23.08.2010.

    biliću, reagiraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare