To je to što me zanima!

Gobac: Domagoj Duvnjak nije platio baš ništa...

Domagoj Duvnjak u četvrtak je potpisao raskid ugovora sa CO Zagrebom obećavši da se jednog dana vratiti u redove rekordnog hrvatskog prvaka
Vidi originalni članak

Gotovo je! Domagoj Duvnjak više nije igrač Croatia osiguranje Zagreba. Hrvatski rukometni reprezentativac u četvrtak je potpisao raskid ugovora sa CO Zagrebom, a već sutra mogao bi odigrati svoju premijernu utakmicu za Hamburg.
- Da se razumijemo, transfer nije došao voljom našeg kluba nego ishitrenim potpisom igrača za HSV. I Kiel je do zadnjeg trenutka bio u igri. Da Hamburg nije odmah uplatio prvu ratu, nema šanse da bi ga pustili u Njemačku - rekao je glavni menadžer CO Zagreba Zoran Gobac. Suprotno informacijama iz njemačkog tabora, tvrdi da igrač nije sufinancirao vlastiti transfer odrekavši se 200.000 eura od buduće plaće u HSV-u.
- To su priče za malu djecu. Hamburg će nam platiti 1.1 milijun eura u tri obroka i to je jedina istina - tvrdi Gobac.
Na to je pitanje Duvnjak samo nijemo zavrtio glavom:
- Ne želim o tome razgovarati. Za brojke se obratite mom menadžeru Tomislavu Grahovcu.
No niti menadžer nije bio osobito pričljiv na tu temu...
- Mislim da smo napravili velik posao - kratak je bio Grahovac.
- Iz velikog kluba idem u veliki klub. Hvala Zagrebu što me konačno pustio. Nadam se da ovo nije bila moja zadnja presica u ovim prostorijama. Volio bih se jednog dana vratiti, jer ipak je Zagreb moj klub - zaključio je najskuplji rukometaš svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • johny7 27.08.2009.

    da gobac bas cemo tebi vjerovat

  • user_36499 27.08.2009.

    kakav je to C**I**G**A**N** još jednom ponavljam,eto šta se dogodilo kad ste otjerali červara......jao što mrzim kad sam upravu kod loših stvari....

  • nogometas05 27.08.2009.

    Gobac naporan si i gadis mi se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare