To je to što me zanima!

Gobac ga otjerao? Neno Kljaić odlazi zbog svađe s Golužom

Neno Kljaić osjetio se pozvan da usred SP-a komentira rad novog izbornika Goluže. Zagrebancija piše da je Gobca je to zasmetalo toliko da mu namjerava dati otkaz
Vidi originalni članak

Zoran Gobac razriješit će Nenada Kljaića dužnosti trenera CO Zagreba. Vijest je odjeknula kao bomba, a kako piše Zagrebancija.com čelnici rukometnog kluba Zagreb u srijedu će na press-konferenciji obznaniti da Nenad Kljaić više ne zadovoljava njihove kriterije...

Trener Zagreba nema trenersku licencu i to će biti glavni razlog njegova odlaska. Iako ove sezone Zagreb tek jedan poraz, Kljaića će trenerske pozicije najvjerojatnije stajati njegov oštar jezik i uplitanje u vođenje rukometne reprezentacije u Švedskoj. Najviše se brinuo za Ivana Balića i Tončija Valčića za koje je tvrdio da ih je na prvenstvo poslao u vrhunskoj formi, a da ih je Goluža samo raštimao. 

Zoran Gobac vjerojatno će na mjesto trenera postaviti Zdravka Zovka ili Ivicu Obrvana. A nagađa se da bi na trenersko mjesto mogao zasjesti i Slavko Goluža, današnji trerer Siscije.

Odbor za hitnost zasjeda u utorak

O statusu Nenada Kljaića u utorak će raspravljati Odbor za hitnost. Osim toga, bit će riječi o dokapitalizaciji kluba, o domaćinstvu St. Petersburga sredinom vljače, ali i o igračima koji su trenutno ozlijeđeni ili nisu u pogonu. Inače, na čelu Odbora je Zoran Gobac.

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 84

  • krista 14 03.02.2011.

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=149449558444933&set=a.145371955519360.29477.145353528854536&ref=nf#!/pages/Rukomet/145353528854536 SVE O RUKOMETU!!!!

  • DragoIvancevic 03.02.2011.

    kako je moguće da trner repke postane čovijek koji nije vodio ni jednu momčad .ako je stajao jedno vrjeme pokraj line ? lijepota nij prelazna a ni znanje.drugo ni netreba imati znanja i iskustva kada tako i tako drugi vode repku a on samo poslušno radi što mu kažu.

  • nada1210 02.02.2011.

    .... zar smo iznenadjeni, ma neeeee.... sigurno je za trenera potreban i doktorat iz stomatologije... ma katastrofa, toliko o tome kako Slavkec zna prihvatiti kritiku ha ha ha.... A sramota, sto vise reci!!.Sve mi se cini da je Ivica nasa jedina zdrava grana Hrvatskog sporta i reprezentacija upoce!! Bas me zanima kakve ce se spletke dogadjati sad kad pocne nogometno prvenstvo, da vidimo kakva ce se politika tada sprovoditi, ako ne daj Boze izgubimo koju utakmicu. Nemam komentaram sramota!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare