To je to što me zanima!

Gobac napao Ivana: Zna se tko je kriv za poraz, neka prizna...

Što su suci bitni kad baciš u aut 15 lopti? Neka igrači pogledaju snimku i neka oni zbog kojih smo izgubili konačno to priznaju, obrušio se suptilno Gobac na Balića
Vidi originalni članak

Ne možeš pobijediti kad moraš igrati protiv suparnika i ona dva idiota, “poludio” je Ivano Balić na suce nakon poraza od Španjolske na startu druge faze Europskog prvenstva.

- Potpisujem! - složio se Mirko Alilović, a izbornik Goluža djelomično je “povukao ručnu”:

- Davno sam rekao da neću komentirati suđenje, ali imate i vi svoje oči.

i stručni stožer je kriv, tu se ne zna hijerarhija, Gobac ne krivi suce

Veliki šef, međutim, baš i ne misli tako.

- To su smiješne izjave - rekao je najmoćniji čovjek hrvatskog rukometa Zoran Gobac i dodao:

- Što su suci bitni kad baciš u aut 15 lopti?! Imali smo otvorena vrata polufinala, rekao bih čak i otvoren put do zlatne medalje, a uprskali smo. Neka igrači pogledaju snimku i neka oni zbog kojih smo izgubili konačno to priznaju. Neću nikoga imenovati, ali znate o kome govorim.

A govorio je o Ivanu Baliću...

- Nikako nije dobro kad se jednom gleda kroz prste za deset lopti, a drugima se zamjera jedna ili dvije. Igračima i stožeru pripada slava, ali sad je njihova i odgovornost. I dalje vjerujemo da idemo u polufinale, no ovakve se utakmice ne smiju ponavljati! - kaže Gobac.

Danas će s druge strane biti Francuzi.

- Bit će krvi do koljena u obje utakmice! Ne bojim se suđenja protiv Francuza. Nitko našim igračima i stožeru ne može ni pomoći ni odmoći ako si ne pomognu sami - zaključio je Gobac.

Francuzi igraju loše, ali ništa to ne mijenja. Protiv Hrvatske su uvijek u najboljem izdanju... 

Idi na 24sata

Komentari 210

  • EZEL44 25.01.2012.

    ma ljepše bi bilo ipak da smo prvi na tablici..pa polako..Dojam je važan

  • DaliborCigic 25.01.2012.

    Goluza, sram tebilo!!! lednoj ikoni hrvatskog i svijetskog nogometa da javno preko novina saljes taku poruku...sa svim zaslugama koje ima, zasluzio je barem da mu se to kaze u lice, a ne ovako... on je madjionicar, znalac i pokretac zadnjih 10 godina...jeli imao gresaka...pa neka je...on je ogledalo naseg rukometa i ima pravo da ponekad i pogrijesi....IVANO HVALA TI ZA SAV TRUD, ZELJU I ZNOJ KOJU SI OSTAVIO NA TERENU, I ZA RADOST KOJOM SI NAM HRANIO DUSU SVIH OVIH GODINA!

  • MarijaŽuža 25.01.2012.

    Ma sto se ovaj Gobac sad pre..serava.. sad je on odjednom najpametniji!! Treba sad kao Balića poslat u penziju i razapet ga zbog par izgubljenih lopti. Evo kako se legende hrvatskog sporta postuju kod nas tako ih se javno proziva, ako nakon svega nije zasluzija da ga pozove nasamo i reče mu u facu za mene je Gobac debil. Ivano nije sto je bija i to je normalno,ali zato je ovaj Gobac uvik imao jako pronicljive izjave, nek se malo pogleda u ogledalo i vidi kakav je odvratni debelokožac

Komentiraj...
Vidi sve komentare