To je to što me zanima!

Gobac: Žalili smo se i tražit ćemo ponavljanje utakmice...

'Ili će utakmica biti registrirana rezultatom 10-0 za nas, ili će se igrati opet ili će biti kažnjeni suci i delegat. Vjerujem da će na kraju završiti jednom od prve dvije opcije'
Vidi originalni članak

Čepulis, igrač Dinamo Minska, dobio je isključenje krajem prvog poluvremena, no vratio se u igru prije nego što mu je kazna istekla. Štoviše, zabio je gol iz cepelina.

- Žalili smo se i tražit ćemo ponavljanje utakmice - rekao je Zoran Gobac za 'Sport nedjeljom', emisiju na Z1, dan poslije poraza CO Zagreba 25-23.

- Mislim da s punim pravom tražimo novu utakmicu jer ovo je čista materijalna povreda pravila. I suci i delegat bili su upozoreni, no nisu reagirali. A ti suci su, zamislite, sudili finale SP-a - kaže Gobac koji je uvjeren da su moguća samo tri scenarija:

- Ili će utakmica biti registrirana rezultatom 10-0 za nas, ili će se igrati ponovno ili će biti kažnjeni suci i delegat. No vjerujem da će na kraju završiti jednom od prve dvije opcije. Pa EHF mora poštovati vlastita pravila.

Gobac je ljutit na igrače i stožer, to ne skriva, no još ga više ljute nepravde na štetu Zagreba.

- U dosadašnjem dijelu Lige prvaka naš klub je oštećen šest bodova. Međutim, u ovoj situaciji ne smije biti dvojbi. Pa to je jednako kao da čovjek iz gledališta uđe na teren i zabije gol - zaključio je prvi čovjek CO Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Charles Lee 10.02.2013.

    Iskasapio si cijeli hrvatski rukomet kupujuci amo rec talente iz drugih prosjecnih hrvatskih klubova,trazis alibi za poraz u tom uvedanju igraca pod iskljucenjem,ocajno

  • damirel 10.02.2013.

    glupane sigurno će je poništit eto,ti i onaj goluža sve možete

  • damirtd 10.02.2013.

    Gubac kakva žalba? Ti i onaj guluza nezna se ko jeluđi, pa kaj nevidite da vam nema ko igrat.U ekipi imate tri starija perspektivna igrača ali nijedan sa autoritetom da povuče ove mlađe, da ih ispravi u igri kad već nemamo pametnog i perspektivnog trenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare