To je to što me zanima!

Godinu nakon tragične kćerine smrti Miller je dobio - blizance

Ludo sam oduševljena i zahvalna zbog svih ovih darova koja moja mala djevojčica nastavlja slati. Od početka trudnoće znali smo da Emmy ima prste u ovom čudu, rekla je supruga poznatog skijaša
Vidi originalni članak

"Dan se nije mogao savršenije posložiti da donesem ovu dvojicu u svijet. Priča o njihovu rođenju je nevjerojatna i ne mogu dočekati da je podijelim. Ludo sam oduševljena i zahvalna zbog svih ovih darova koja moja mala djevojčica nastavlja slati", napisala je Morgan Beck Miller (32).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supruga proslavljenoga američkog skijaša Bodea Millera (42) u utorak je obznanila rođenje jednojajčanih blizanaca, dva dječačića, 17 mjeseci nakon smrti kćeri Emeline i svega 13 mjeseci nakon rođenja drugoga sina Eastona Vaughna Reka.

"Nema riječi za ovakve trenutke. Trideset minuta poroda da donesete jedne od najvećih darova i iskustava koje smo ikad primili. Dobrodošli u svijet, moji brzi trkači", objavio je Miller na Instagramu.

Par ima i četverogodišnjeg sina Edwarda Nasha Skana, a Bode je u ranijim vezama sa Chanel Johnson dobio kći Neesyn Dae (11 godina) odnosno sina Samuela Bodea Miller-McKennu (6 godina) sa Sarom McKennom.

Dvostruki osvajač Velikoga kristalnog globusa dobio je, dakle, peto i šesto dijete, od kojih je jedno tragično preminulo. Emeline je imala samo 19 mjeseci kad se utopila u bazenu susjedove kuće u Orange Countyju u Kaliforniji.

Bode i Morgan posvetili su se nakon toga podizanju svijesti o opasnosti od utapanja djece i prevenciji.

- Muž mi je oduvijek htio da se dečki blizanci rode na njegov rođendan 12. listopada. To se nije dogodilo, ali svejedno smo sretni što su napokon stigli. Od početka trudnoće znali smo da Emmy ima prste u ovom čudu - rekla je Morgan, a još nisu odlučili kako će se preslatki dječaci zvati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mr mike 13.11.2019.

    sjecam so jos prije kad je bio top; il je ispo il pobjedio

  • Ein_zwei__Polizei 13.11.2019.

    Nije čudo nego sperma

  • Janawo 13.11.2019.

    Nije razlika 1 g nego 17 mjeseci. Tj djeca su prvi sin 4 g, umrla kći 2,drugi sin 1 g i tek rođeni blizanci. Također što znači ima kći sa Chanel 11 odnosno sina sa miller 6.??Ta kći je ustvari sin? Članak sam probala pročitati par puta ali brate to je ne moguće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare