To je to što me zanima!

Gojanović otkriva: Od propalih igrača do najmoćnije hokej lige

Imamo logičan razvojni put. Ove sezone cilj je finale EBEL-a, a onda idemo dalje. Kamo dalje? U ruski KHL, prvi čovjek nam je rekao: ‘Vidimo se uskoro’, kaže Damir
Vidi originalni članak

Medveščakova "priča za jednu sezonu", kako su je okarakterizirali mnogi, traje već treću sezonu, i to bez ikakve namjere da se približi završetku. Tražeći odgovore na pitanja o tom fenomenu, razgovarao sam s predsjednikom Damirom Gojanovićem.

- Medveščak je prvi naš klub koji je izašao u regiju, još 2000. nam je gostovala Crvena zvezda i nakon toga su nas mediji pošteno izvrijeđali. Tek sezonu nakon toga krenuli su košarkaši. Nije bilo kvalitete doma pa smo morali tražiti izlaz prema van - sjeća se Gojanović.

Publika koja prati Medveščak prvi je put u Hrvatskoj iskazala nešto što se obično zove zapadnjačkom sportskom kulturom. Ne prate se isključivo pobjede i pobjednici, prati se svaka utakmica bez obzira na rezultat, i pozdravlja se domaća momčad bez obzira na rezultat.

>>> Cijelu priču pročitajte u novom broju tjednika 24sataExpress

Idi na 24sata

Komentari 13

  • relan 14.01.2012.

    svaka čast medveščaku !!! fenomenalna i sposobna uprava kluba...još da im samo uspije razvit podmladak pa da i domaće dečke gledamo u ekipi,da bar budu 1/3 medveščaka....ajmo medvjedi

  • VjekoslavSamoščanec 14.01.2012.

    Ponosan sam na "Medvjede", neka se Marković ugleda u hokej, a ako želimo i tu nekakva sranja - dopelajte Mamića!!!

  • wargods_1 14.01.2012.

    međedi su zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare