To je to što me zanima!

Gojanović: Presretan sam, ovo nam je bilo veliko iskustvo...

Ovako je valjda trebalo biti, negdje je zapisano da izgubimo, ali sada trebamo dignuti glave i iz tih poraza u doigravanju nešto naučiti, kaže predsjednik 'medvjeda'
Vidi originalni članak

Medveščak je sinoćnjim porazom od praškog Leva u Ledenoj dvorani zaključio premijernu sezonu u KHL-u, koja je kod svih nadmašila sva očekivanja. 'Medvjedi' su nakon uspješnog projekta u Ebel ligi, napravili korak više priključivši se drugoj najboljoj ligi svijeta u kojoj su u debitantskoj sezoni odmah izborili doigravanje.

- Gledajući cijelu sezonu presretan sam. Napravili smo povijesni rezultat i možda ćemo tek u budućnosti vidjeti koliko je to teško ostvariti. Očito smo ove sezone sastavili tako dobru momčad i nadam se da ćemo uspjeti zadržati trenerski kadar i najbolje igrače te pokušati osvježiti momčad s novim, jednako dobrim, čak i boljim igračima koji će nas ponovo dovesti u doigravanje u kojem ćemo opet loviti šansu da ostvarimo nešto više - rekao je zadovoljni predsjednik Medveščaka Damir Gojanović za službenu stranicu kluba.

U doigravanju jednostavno nije išlo, Lev je bio bolji te je pobijedio s uvjerljivih 4-0.

- Jednostavno nas nije krenulo. Kao da je ponestalo snage. Lev je strašno jak, ni sa kim nismo imali problema ove sezone kao s njim. Ima šanse napraviti nešto u doigravanju. Da smo igrali sa SKA bila bi ista stvar jer je CSKA isto izgubio 4-0 - rekao je Gojanović i dodao:

- Ovako je valjda trebalo biti, negdje je zapisano da izgubimo, ali sada trebamo dignuti glave i iz tih poraza u doigravanju nešto naučiti. Ova sezona nam je bila veliko iskustvo. Zahvaljujem se navijačima, koji su pjevali i pola sata nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Prva Proleterska 30.03.2014.

    D li je ova rubrika od Austrijanaca ili je to klubska strana Medvešćaka? Sa ovakvim komentarima hokeja, nećete daleko stići , jer hokej nije Medvešćak bio nit će biti.

  • nikluk20 13.03.2014.

    svaka čast goji.....ovo je velika pobjeda...počnite potpisivati i fince i čehe i švede....sljedeću sezonu ste u prvih 4 garant

  • Strašni Tom 13.03.2014.

    Sada su ušli u doigravanje i nikad više. Sljedeće sezone će biti kanta za napucanje nakon rasprodaje ekipe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare