To je to što me zanima!

Gojanović: Za doigravanje nam treba novo pojačanje

Medveščak ovog vikenda igra u Beču i Salzburgu. Predsjednik klub Damir Gojanović tvrdi da bolje igraju u gostima. Ni pobjeda nije isključena...
Vidi originalni članak

Postali smo momčad protiv koje nitko više ne može lako igrati. Liga je postala izjednačena i tu više nema izrazitih favorita, rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović uoči gostovanja kod dvije ponajbolje momčadi u ligi, Vienna Capitalsa i Salzburga.
Iako do kraja osnovnog dijela sezone ima još dugih 22 kola, Medveščak se trenutačno nalazi na odličnoj poziciji. Pobjedom protiv Jesenica učvrstili su osmo mjesto i imaju pet bodova ispred ljubljanske Olimpije.
- Beč i Salzburg su teška gostovanja, čak i bod iz te dvije utakmice bio bi sjajan. No mi očito igramo bolje u gostima nego doma, tako da nijedna naša pobjeda nije isključena - kaže Damir Gojanović, koji je zadovoljan dosadašnjim tijekom sezone.
- Bilo je nekih utakmica koje smo mogli dobiti, ali ovo je odličan rezultat. U doigravanju je sve moguće, a dobro bi nam došlo još jedno pojačanje - rekao je Gojanović, iako nije želio otkriti o kakvom igraču se radi:
- To će trener odlučiti, no vjerojatno ćemo dovesti još jednog napadača.
“Medvjedi” večeras igraju u Beču protiv Capitalsa, koji su u odličnoj formi. Dobili su sedam utakmica u nizu. U nedjelju Medveščak igra kod Red Bulla u Salzburgu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare