To je to što me zanima!

Gol Brozovića: Inter je prvi put pobijedio s više od gola razlike

Marcelo Brozović zabio je drugi gol u dresu Intera i zapečatio pobjedu protiv nejakog Frosinonea (4-0), prvu s više od jednog gola razlike u cijeloj sezoni za "nerazzurre"
Vidi originalni članak

1-0, 2-1, 1-0, 1-0, 1-0, 1-0, 1-0, 1-0. Takvim su rezultatom završavale sve Interove pobjede u ovoj sezoni do gostovanja Frosinonea u 13. kolu Serie A. Novak u ligi prvi je kojega su "nerazzurri" svladali s više od jednog gola razlike. Završilo je 4-0 u korist domaćina.

Inter je poveo u 29. minuti prvijencem Francuza Jonathana Biabianyja koji je preciznim udarcem pod prečku pospremio u mrežu odbijanac nakon Lealijeve obrane Jovetićeva udarca.

Mancinijeva je momčad dominirala većinom utakmice, a do potvrde pobjede došla je u osmoj minuti nastavka. Adem Ljajić uposlio je Maura Icardija, a Argentinac se upisao u strijelce četvrti put ove sezone.

Ivan Perišić zamijenio je strijelca Biabianyja četiri minute prije kraja i odmah sudjelovao u akciji za treći gol "nerazzurra" kojega je zabio Jeison Murillo nakon asistencije petom Stevana Jovetića.

Odmah potom u igru je ušao i drugi Hrvat u Interu, Marcelo Brozović. Usprkos mrvicama koje je dobio od trenera Mancinija, bivši veznjak Dinama iskoristio je to na najbolji mogući način i u drugoj minuti sudačke nadoknade, na asistenciju Adema Ljajića, postavio konačnih 4-0 lijepim udarcem s desetak metara iskosa s desne strane.

Drugi je to gol Brozovića u dresu Intera, prvi ove sezone kojim je stavio točku na "i" pobjede za preuzimanje vrha talijanskog prvenstva s 30 bodova. Napoli i Fiorentina imaju dva boda manje, a Roma je ostala na 27.

Serie A, 13. kolo:

  • Inter - Frosinone 4-0 (Biabiany 29', Icardi 53', Murillo 87', Brozović 90+2')
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare