To je to što me zanima!

Gol godine? Paragvajci tvrde da imamo osvajača "Puškaša"

Proteklog vikenda odigrano je deveto kolo paragvajskog nogometnog prvenstva između Cerro Portena i Sportivo Luquena koje je obilježio Hernan Novick sjajnim golom
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda odigrano je deveto kolo paragvajskog nogometnog prvenstva između Cerro Portena i Sportivo Luquena. Domaća ekipa je pobijedila 2-0, a utakmicu je obilježio Urugvajac Hernan Novick koji je sjajnim golom postavio konačan rezultat.

Njegov klub već je objavio video gola uz koji je napisao kako je njihov igrač osvajač "Puškaš" nagrade za ovu godinu koja se dodjeljuje za najljepši gol.

U 59. minuti utakmice u kontra napadu je lopta najprije došla do Jorgea Rojasa koji je sjajnim dodavanjem petom loptu ostavio za Novicka koji prekrasnim driblingom petom kroz noge prolazi protivničkog igrača, a potom vrhunskim udarcem lijevom nogom pogađa suprotni kut golmana Sportiva.

S obzirom na to da je početak godine i Svjetsko prvenstvo tek slijedi, ostaje nam za vidjeti hoće li ga netko nadmašiti, ili će on uistinu postati sljedeći vlasnik "Puškaš" nagrade, koja se dodjeljuje u prosincu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lepi01 04.06.2018.

    Nemaš pojema! paragvajska liga je jaka... gdje ti živiš? Olimpia i Cerro Porteno !

  • dirk_nowitzki89 27.03.2018.

    pa za puskasa nije, al je svakako jako lip gol...da je ovakav gol zabia u nekoj bitnijoj utakmici, mozda bi se i slozia da je za puskasa, al deveto kolo paragvajskog prvenstva?? mislim da triba bit puno puno lipsi gol da bi dobia puskasa u tako niskom rangu natjecanja

  • BOGOLJUB ATEJISTA 26.03.2018.

    Lijep, ali ne toliko lijep

Komentiraj...
Vidi sve komentare