To je to što me zanima!

Gol Huddlestona Dinamu u deset najljepših desetljeća

Navijači Tottenhama biraju najljepši gol desetljeća svojih igrača, a u konkurenciji je 'bomba' kojom je Tom Huddlestone zapečatio Dinamovu sudbinu
Vidi originalni članak

Toga ljeta Luka Modrić je Maksimir zamijenio White Hart Laneom, a već 6. studenog prvi put je stajao na suprotnoj strani. U Ligi Uefe Dinamo nije imao šanse protiv Tottenhama, koji je imao nadahnutog Darrena Benta, trostrukog strijelca te večeri. Ali potez utakmice djelo je Toma Huddlestona, veznjaka kojem su siloviti udarci iz daljine najvažnija igračka karakteristika. Protiv Dinama je opalio s 25 metara, Kelava je ostao bez šanse.
- Mislim da je to najljepši gol u mojoj karijeri - rekao je Huddlestone nakon što je njegov gol ušao u konkurenciju za najljepši u desetljeću. Navijači Spursa mogu glasovati za jedan do deset ponuđenih prijedloga, ovaj gol ima šanse i za konačnu pobjedu.
- Beckham i Scholes su pogađali na sličan način, pokušavao sam i ja dok sam igrao za Derby County, ali nikada nisam uspio. Ovoga puta Bentley me sjajno uočio, dodao i, srećom, lopta je završila u mreži - kazao je 23-godišnji veznjak.
Osim za najljepši gol desetljeća, navijači Tottenhama na službenoj internetskoj stranici kluba mogu glasovati i za utakmicu desetljeća. Tu Dinamo nije u konkurenciji, onih 4-0 ne pamti nitko, ali tu su zato pobjede protiv Chelseaja 5-1 i dvije 2-1, Arsenala 5-1, golijada (6-4) s Readingom, dva remija 4-4 s Arsenalom i Aston Villom...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vedran_zgb 03.01.2010.

    ...prekrasan gol...al je isto tako i obrana dinama na toj utakmici u konkurenciji najgorih dinama u povjesti...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare