To je to što me zanima!

Gol? Ili faul? Penal? Ponovljeni penal? Sve može! Haaland zabio nakon dosta bizarnog raspleta

Znalo se to događati i prije u Serie A, da je nakon pregleda snimke sudac vidio nešto u akciji prije, a u Ligi prvaka se povezao i niz događaja koji je na kraju završio - golom Haalanda iz ponovljenog penala
Vidi originalni članak

Borussija je odigrala lijepu akciju koju je završio, a tko drugi nego Erling Braut Haaland i povećao vodstvo domaćina! No, tu kreće prava zavrzlama na uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka u Dortmundu. Naime, nakon pregleda snimke sudac Cakir utvrđuje kako je Norvežanin napravio faul pa je gol poništen.

No, tu kreće drugi dio. U akciji prije je upravo na Haalandu napravljen prekršaj pa domaći ostaju bez gola, ali dobivaju penal. Negodovali su nogometaši Seville nakon toga, ali loptu je uzeo, naravno, Haaland - pucao i ... Promašio! No, tu se opet uključio VAR i nakon što je utvrđeno da je Bono ranije krenuo s crte, penal se ponavlja!

Tko bi prije par godina rekao da nas ovako nešto čeka. Doduše, znalo se dogoditi da pomoćni sudac digne zastavicu kako je golman prerano krenuo s crte, ali te su situacije bile rijetke. Ali, ono što je bitno - Haaland je dobio novu priliku da zabije gol te je to i učinio, a nakon toga imao i mali okršaj s Bonom nakn čega su u sve uskočili igrači obje momčadi.

Uspjeli su maknuti Haalanda za što je dobio žuti karton i time je završila ta čudna situacija na Signal Iduna Parku. Nakon toga je i Sevilla zabila iz penala, a utakmica je završila 2-2. S obzirom na to da je u prvoj utakmici u Andaluziji s 3-2 slavila Borussija, dalje je prošla njemačka momčad.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 10.03.2021.

    ovaj var ko i hrvati ovce neznaju sta bi htjeli malo ovo malo ono hahahaha

  • 09.03.2021.

    Ovog Halanda ko da je dijete nacrtalo...

  • zelena mamba 09.03.2021.

    Dobro velu Bjelica da je ovaj WAR idealan za muljanje .

Komentiraj...
Vidi sve komentare