To je to što me zanima!

Golčina Džeke u porazu Cityja; Soldado opet zabio za tri boda

Golova na utakmici Cardiffa i Manchester Cityja nije bilo sve do 52. minute kada je BiH reprezentativac Edin Džeko fantastičnim udarcem zabio s 20 metara za vodstvo
Vidi originalni članak

U nedjelju su odigrane dvije utakmice drugog kola Premiershipa, a iznenađenje su napravili nogometaši Cardiff Cityja koji su preokrenuli vodstvo Manchester Cityja i pobijedili 3-2.

Golova nije bilo sve do 52. minute kada je BiH reprezentativac Edin Džeko fantastičnim udarcem zabio s 20 metara za vodstvo gostiju 1-0.

Nisu se gosti imali vremena dugo radovati. Samo osam minuta kasnije Cardiff je izjednačio. Aron Einar Gunnarsson zabio je nakon jednog odbijanca pokraj Joea Harta za 1-1.

Domaćini su poveli 2-1 u 79. minuti kada je nakon udarca iz kuta glavom zabio Fraizer Campbell. Isti je igrač u 87. minuti na vrlo sličan način zabio i za 3-1. Ponovno je bio najsnalažljiviji u šesnaestercu gostiju i glavom zapečatio sudbinu Cityja u današnjoj utakmici.

Do kraja utakmice City je samo smanjio rezultat. Nakon ubacivanja Davida Silve glavom je u 92. minuti zabio Alvaro Negredo.

Tottenham je i u drugom kolu do pobjede stigao golom iz penala kojeg je zabio Roberto Soldado. Ovog puta Španjolac je bio strijelac na White Hart Laneu protiv Swanseaja.

Posljednju utakmicu drugog kola u ponedjeljak će na Old Traffordu odigrati Manchester United i Chelsea.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • AnteG 26.08.2013.

    ma koja golčina?!?! Kakva golčina?!?! Pa toliko je trom da se jedva kreće po terenu! U napadu imaju mnogo bolja rješenja od Đžeke koji je solidan igrač, ali niti blizu ostalih u klubu... isto tako daleko najgori igrač im je onaj zabaleta zbog kojeg puše golove baš kao Real prošle sezone zbog arbeloe!

  • kahn 1 25.08.2013.

    trebaju 4 nova branica i nece biti problema oni mogu dat 5 golova al kad prime 6

  • kahn 1 25.08.2013.

    men samo nije jasno city kupuje napadace a odbrana ko u hrvatskog dragovoljca pa ko je tu lud

Komentiraj...
Vidi sve komentare