To je to što me zanima!

Golferu, čuvaj palicu: Odigrao u gaćama iz vode pune aligatora!

Imao je izbor, propustiti udarac i oprostiti se od dobrog plasmana ili riskirati. Pogađate, izabrao je ono drugo. Shawn Stefani skinuo se u bokserice i odigrao iz vode na floridskom turniru
Vidi originalni članak

Ispričavam se ako sam ovime uvrijedio nekoga. Pokušavam raditi svoj posao što bolje, rekao je Shawn Stefani, 35-godišnji golfer koji se skinuo u bokserice i udarac odigrao iz vode prepune aligatora i zmija na turniru u Floridi.

POGLEDAJTE VIDEO

 

'To mi je bila najbolja opcija'

Shawn je imao izbor. Propustiti udarac i praktički se oprostiti od dobrog plasmana ili ući u vodu i riskirati. Sad već znate, izabrao je ono drugo.

Skinuo se jer bi mu bilo teško igrati u mokroj odjeći nakon toga.

- To mi je bila najbolja opcija - rekao je Teksašanin koji je 346. na svijetu.

Namjestio se, udario lopticu i brže bolje izašao iz vode.

Aligatori se nisu previše obazirali na gosta s palicom, navikli su već. Kao ni zmije otrovnice kojih je voda bila prepuna. No čovjek je iz Teksasa gdje obitava 15 vrsta otrovnih zmija i gdje je veća vjerojatnost da ćete vidjeti zmiju nego da padne kiša.

Hazarderski potez na kraju mu se nije isplatio.  

VIDEO

Otkako se igra Honda Classic, a to je 45 godina, samo je jedan čovjek ovdje pobijedio dvije godine zaredom. Najveći golfer svih vremena, Jack Nicklaus, poznatiji po nadimku Zlatni Medvjed, koji je slavio 1977. i 1978. godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • eroHercegovac 26.02.2017.

    Po naslovu bi se reklo da je usao do pola jezerea a ono usao 5 cm u vodu. I kosto jedan rece malo mi je tesko povjerovat da oko njih hodaju otrovnice zmije i aligatori.

  • Vexido 26.02.2017.

    nekako mi je tesko povjerovati da je golf teren odmah pored mjesta gdje su nastanjeni krokodili i zmije ,i ostala prathistorijska bica...

  • Vexido 26.02.2017.

    zašto je skinuo majcu , mogao je tako i bokserice skinuti ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare