To je to što me zanima!

Mladi Hrvati zabili za pobjede: Sjajna nedjelja Marija i Alena

Mario Pašalić donio je Monacu pobjedu golom protiv Angersa, a Alen Halilović Sportingu golom Málagi Duje Čopa. Hrvatske reprezentativce danas baš "hoće gol"
Vidi originalni članak

Ante Rebić nagovijestio je odličan dan za hrvatske reprezentativce u ligama "petice". Nakon njegova gola Frosinoneu (4-1), golgeterskim putem danas su pošli i Mario Pašalić te Alen Halilović.

Pašalić je zabio jedini gol za pobjedu Monaca 1-0 u domaćoj utakmici 12. kola Ligue 1 protiv Angersa. Igrač Chelseaja na posudbi u kneževini pospremio je u mrežu asistenciju glavom Lacine Traoréa u 35. minuti nakon slobodnjaka s lijeve strane. Bio mu je to drugi prvenstveni gol i četvrti službeni u novom klubu u ovoj sezoni.

Danijel Subašić i Pašalić igrali su svih 90 minuta u pobjedi koja je Monacu donijela skok na šesto mjesto prvenstvene ljestvice s 20 bodova, 12 manje od vodećeg PSG-a i dva od Angersa koji se nalazi na neočekivano visokom trećem mjestu.

U strijelce se u Gijónu upisao još jedan mladi hrvatski veznjak Alen Halilović. Zabio je Alen za pobjedu Sportinga protiv Málage u 27. minuti nakon povratne lopte Sergija Álvareza. Imao je u završnici utakmice i još dvije dobre šanse kada je pogađao prečku, no svejedno je pobrao ovacije El Molinóna. Duje Čop igrao je za Málagu od 76. minute.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ivee22 02.11.2015.

    Svaka čast momcima. Zaista imamo fantastične mlade igrače te možemo biti sigurni u budućnost hrvatske reprezentacije.

  • MARLES 01.11.2015.

    Pa jel vi mene zaje...Stavite vide od Pasalicevog gola a na njemu samo slavlje nakon gola...

  • Mauro_Icardi17 01.11.2015.

    Nemaju 12 bodova manje od Lyona nego od Psg-a koji je ujedno i vodeći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare