To je to što me zanima!

Golišavim fotkama Khedira je 'spremio' novinare u zatvor

Sami Khedira se za naslovnicu časopisa GQ slikao sa svojom golišavom djevojkom, a fotografiju su prenijeli u tuniškim novinama. Urednik i novinari su odmah uhićeni
Vidi originalni članak

Prekršili su etiku i moral, presuda je tuniškog Ministarstva pravosuđa, a kazna - zatvor.

Radi se o uredniku i dva novinara lokalnih tuniških novina, Attounissia, koji su prenijeli naslovnicu časopisa GQ na kojoj su Sami Khedir i njegove djevojka Lena Grecke. Na njoj Sami, po ocu podrijetlom Tunižanin, rukom pokriva gole grudi svoje atraktivne djevojke. Kako je u Tunisu jako popularan Attounissia je prenijela fotografiju, no ministarstvo nije imalo milosti za novinare. Urednik Nassredine Ben Said i dvojica novinara su odmah uhićeni.

- Ova uhićenja pokazuju da u Tunisu i dalje postoji jak otpor prema nezavisnom novinarstvu - stoji u reakciji predsjednika Međunarodne novinarske federacije.

Ni kriv ni dužan Khedira je tako prouzročio veliki skandal u domovini svoga oca.

- Poštujem sve religije i uvjerenja svih ljudi, ali ne mogu prihvatiti da se brani slobodno izražavanje - istaknuo je nogometaš Reala i reprezentativac Njemačke.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • silaaa 18.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • adebissi 18.02.2012.

    nosonja....

  • TimeMachine 18.02.2012.

    aaa jarane ni u Americi nije savrseno mnogo od njih koji su pisali ooo djelima Amerikanaca kroz povijest poslje svojih clanaka nisu vise pisali. jedan od filmova koji je jako dobro urađen je film Urota u kom glumi Mel Gibson u njemu je mnogo toga otkriveno. Tako da nista nije cudno sta se ddesava u Tunisu jer u svakoj drzavi postoje zakoni a zakoni su tu da se poštuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare