To je to što me zanima!

Golman Cibalije Antolović velika je želja Liverpoola

Golman vinkovačkog kluba Marijan Antolović (21) mogao bi završiti u Premiershipu. Zainteresirani su Liverpool i Tottenham, ali i francuski Rennes
Vidi originalni članak

Nakon Mateja Delača, koji je potpisao za Chelsea, još bi jedan mladi hrvatski golman karijeru mogao nastaviti u Premiershipu. Marijan Antolović, golman Cibalije, sjajnim je obrana privukao pozornost Liverpoola i Tottenhama koji su spremni dati dva milijuna eura.
- Čuli smo za interes ovih dvaju klubova, ali nismo još dobili nikakvu konkretnu ponudu iz Engleske. Za Marijana ćemo ovih dana dobiti pismenu ponudu, ali ne iz Engleske. Riječ je o klubu iz liga ‘petice’ - kaže Dražen Pernar, sportski direktor Cibalije.
Kako doznajemo, riječ je o francuskom Rennesu. Skauti francuskoga kluba dugo prate 21-godišnjega golmana i već su ga prozvali novim Petrom Čechom.
- Drago mi je da se takvi klubovi interesiraju za mene, ali transfer još nije gotov. Nadam se da će to biti brzo završeno - izjavio je Antolović i dodao:
- Zbog svoje konstitucije volio bih braniti u Engleskoj. Njihova bi mi liga najviše odgovarala.
Dražen Pernar kaže da su u početku za svoga golmana tražili odštetu od milijuna eura, ali cijena mu je nakon nekoliko tjedana porasla. Bivši golman Rijeke i Cibalije Ivica Marić već nekoliko godina trenira Antolovića.
- On je najbolji golman u HNL-u i ne iznenađuje me velik interes za njega - rekao je Marić i nastavio:
- Prije nekoliko godina Marijan mi je rekao: ‘Ne mogu ovako živjeti, uložit ću u sebe i to će mi se vratiti’. Otad je plaćao nekoliko trenera.
Ulaganje mu se isplatilo jer će umjesto oko 40.000 sad zarađivati stotine tisuće eura na godinu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • veky031 27.05.2010.

    @ shota98 upravo to...lloris je potekao u Nice a ne u Rennesu...dragi kolege @krnje obicni i @kvarc moram reći da ste se malo zafrknuli :))

  • casio 27.05.2010.

    Mož mislit.. Opet se neki novinar zabunio..

  • LEGOS 27.05.2010.

    ako mali ode pletikosa neide u englesku

Komentiraj...
Vidi sve komentare