To je to što me zanima!

Golman Crvene zvezde: Žutog ću si tetovirati na svoje tijelo...

Boban Rajković teško je podnio odlazak Roberta Prosinečkog iz Crvene zvezde. On je najavo kako će ti tetovirati lik Prosinečkog. Kaže da mu je zahvalan do groba...
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki ostavio je dubok trag u Crvenoj zvezdi. Navijači Zvezde još žale zbog odlaska hrvatskog trenera, a golman kluba Boban Bajković otišao je korak dalje. Iako mu je tijelo prekriveno tetovažama, naći će mjesto za Žutog.

- To sam obećao, to ću ispuniti. Zahvalan sam Prosinečkom do groba jer da nije bilo njega ne znam što bi bilo sa mnom - rekao je golman Zvezde, prenosi srpski Alo.

- Sad sam se nedavno tetovirao pa me još boli. Ali dok se koža smiri, napravit ću ono što sam najavio. Na mom tijelu mora biti mjesta za Robija. On je preokrenuo moju karijeru - dodao je Boban.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • kantrida 14.09.2012.

    nemam nista protiv robija ali neznam sta je on napravio tako veliko da bude izbornik? osvojio kup sa zvezdom. onda i scoria moze biti izbornik. izbornik treba biti iskusni strucnjak a ne osoba koja ce uciti dok vodi repku.

  • KnezDomagoj 14.09.2012.

    Tipična turska faca. Promotrite ga i nećete vidjeti nikakvu razliku između njega i likova iz turskih sapunica. Što nije ni čudno, jel? ;)

  • neko mi je fejko acc 14.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare