To je to što me zanima!

Golman glumio ozljedu kako bi suigrači svetkovali Ramazan...

Golman Hassen srušio se nakon jedne intervencije držeći se za ruku. Zapravo je on samo "kupovao" vrijeme kako bi njegovi suigrači mogli "iftariti", odnosno blagovati prvi obrok nakon ramazanskog posta
Vidi originalni članak

Nogometaši Turske i Tunisa odigrali su prijateljsku utakmicu uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji koja je završila 2-2. Međutim, glavna vijest je potez golmana tuniske reprezentacije.

Naime, golman Hassen srušio se nakon jedne intervencije držeći se za ruku. Zapravo je on samo "kupovao" vrijeme kako bi njegovi suigrači mogli "iftariti", odnosno blagovati prvi obrok nakon ramazanskog posta. 

Igrači su dotrčali do aut linije i dobili datulje i vodu, dok je golmanu pružana pomoć. Bila je to lijepa gesta tuniskog golmana.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tomislav109 04.06.2018.

    A gdje su to igrali.turska.nek probaju u Italiji ili slično.

  • 04.06.2018.

    Tako i popovi glume da su vjernici , a čim se primaknu deckicima zaborave na vjeru ...

  • Sicma 04.06.2018.

    Svaka čast na potezu. Svako ima pravo da vjeruje u šta hoće i kako hoće. Vama vaša vjera, meni moja. I kršćanima je bio propisan post od mjesec dana, pa je vremenom smanjivan, na kraju su ga ukinuli. Skidam kapu golmanu, dobro učinjeno, sa obzirom da su se suzdržavali od jela i pića preko 15 sati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare