To je to što me zanima!

Golman izludio Medveščak: Villach uvjerljivo slavio 4-1

Hokejaši Medveščaka upisali su drugi uzastopni poraz u EBEL ligi. U Ledenoj dvorani u prvo ime susreta se prometnuo golman Starkbaum koji je sve skidao
Vidi originalni članak

Neočekivan poraz protiv Albe prije tri dana očito je ostavio posljedice na hokejaše Medveščaka u večerašnjem dvoboju s Villachom.  Iako rezultat  od 4-1 sugerira laku pobjedu Austrijanca, Medvjedi su ih pošteno namučili. 

Od samog početka susreta na streljani je bio fenomelani golman Villacha Bernard Starkbaum koji je uspješno zaustavljao sve pokušaje domaćih. Kad se činilo da će prva trećina završiti bez pogodaka, Langfeld zabija četiri sekunde prije kraja u akciji s igračem više. Ključ poraza Medvjeda upravo su neiskorištene prilike s igračem više.

Langfeld povisuje vodstvo iz kontre u 22. minuti nakon sporne akcije u kojoj su suci preko video snimke provjeravali ispravnost gola. Naime, pak je prešao liniju prije nego što je gol pomaknut. Medveščak ponovo nije iskoristio svoje prilike, a na drugoj strani naravno zabijaju Villachovi hokejaši. Ferland je ukrao pločicu Prpiću te asistirao Martinzu koji povisuje na 3-0.

Deset minuta prije kraja utakmice Medvjedi napokon dolaze do pogotka. Jamie Rivers smanjuje na 3-1, a četiri minute kasnije na konačnih 4-1 postavlja ferland.

Sljedeći ispit Medveščaka je u Salzburgu kod Red Bulla 21. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mishvg 13.12.2010.

    Bit če bolje iduču tekmu

  • borovcanin 13.12.2010.

    izludili su oni sami sebe sta su sve uspjeli fulat

Komentiraj...
Vidi sve komentare