To je to što me zanima!

Golman Napolija izvrijeđao je skupljača lopti: Brzo ih vraćaš!

Morgan de Sanctis izvrijeđao je jednog od skupljača jer je odlično radio svoj posao, u interesu svog kluba koji ga je i angažirao. Napoli je vodio pa se golmanu nije žurilo
Vidi originalni članak

Napoli je od 5. minute vodio u Lecceu, a pri svakom autu ili korneru skupljači su brzo vraćali loptu. Prebrzo, ako pitate golmana Morgana de Sanctisa.

Izvrijeđao je jednog od skupljača jer je odlično radio svoj posao, u interesu svog kluba koji ga je i angažirao.

De Sanctis nije imao puno posla pa je na golu stigao razmisliti kako njegovo ponašanje prema mladom dječaku nije primjereno. Kad je sudac odsvirao kraj poluvremena, De Sanctis je skinuo dres, otišao do dječaka i dao mu ga uz ispriku koja je prihvaćena. 

Napoli je na koncu pobijedio 2-0 i ostao u utrci za Ligu prvaka, a Lecce je i dalje bod od zone ostanka u Serie A samo četiri kola prije kraja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Villa13 27.04.2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=U_OFkYbikck... inace izvrijeđao je ovoga koji mu nije dao loptu,a ne onog drugog :D

  • El Tractor 27.04.2012.

    a ovaj drugi sakupljač je izvisija....hahaha

  • Firefox_1 27.04.2012.

    Bravo za de Sanctisa! Svi smo mi ponekad nervozni i neraspoloženi iz raznoraznih " opravdanih " razloga, pa se istresemo na one koji su nam najbliži i najmanje krivi za takvo stanje. Bitno je da svatko od nas to na vrijeme razumije i barem pokuša ispravit nepravdu. Ovakav postupak je samo za pohvalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare