To je to što me zanima!

Golman Schalkea: 'Pijanka' do jutra nas je poprilično zbližila

Ta je večer za nas bila iznimno bitna jer smo se uspjeli zbližiti u ovoj neugodnoj situaciji - objasnio je Neuer, aludiravši na slab start Schalkea u sezonu
Vidi originalni članak

Trener njemačkog doprvaka Schalkea Felix Magath definitivno je zaključio priču vezanu uz cjelonoćno tulumarenje nekolicine svojih nogometaša... 

Kako je posljednjih dana pisao Bild, najmanje su se sedmorica igrača Schalkea (Neuer, Huntelaar, Jones, Schmitz, Sarpei, Moritz i Papadopoulos) u noći sa subote na nedjelju do 4 sata ujutro zabavljala u jednom klubu u Frankfurtu.

Prva je Magathova reakcija na to saznanje bila blaga, da bi dan kasnije ipak poručio kako će tražiti objašnjenje od “veseljaka”. No, nakon što je Schalke u utorak navečer pobijedio drugoligaša FSV Frankfurt s 1-0 u 2. kolu DFB-Pokala, Magath je ipak odlučio svojim igračima progledati kroz prste.

- Igrači koji su ostali vani do jutra odigrali su dobro kup-utakmicu. Za mene je taj predmet zatvoren - izjavio je Magath.

U ime prijestupnika oglasio se vratar Manuel Neuer, kapetan momčadi.

- Ta je večer za nas bila iznimno bitna jer smo se uspjeli zbližiti u ovoj neugodnoj situaciji - objasnio je Neuer, aludiravši na slab start Schalkea u sezonu.

Klub iz Gelsenkirchena se, nakon devet kola Bundeslige, nalazi tek na 16. mjestu sa samo šest bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare