To je to što me zanima!

Golmana C. zvezde brutalno pretukli: Mlatili ga remenom

Kurir piše da su ga oborili na tlo i udarali ga po glavi i tijelu, a u nakani da ga ozlijede koristili su i remen koji je pao sa njegovih hlača! Na koncu su ga pokušali ubaciti u automobil, no uspio se otrgnuti i pobjeći u park
Vidi originalni članak

Mladi golman Crvene zvezde i srpske reprezentacije, Stefan Marinković (17), brutalno je pretučen na proslavi rođendana u Beogradu, javlja Kurir.

Napadači su, navodno, nakon verbalne rasprave fizički nasrnuli na mladog golmana ispred jednog trgovačkog centra. Marinković je uspio pobjeći, ali su ga napadači sustigli na ulici i nastavili mlatiti.

Kurir piše da su ga oborili na tlo i udarali ga po glavi i tijelu, a u nakani da ga ozlijede koristili su i remen koji je pao sa njegovih hlača!

Na koncu su ga pokušali ubaciti u automobil, no uspio se otrgnuti i pobjeći u park gdje su mu nepoznati prolaznici pozvali hitnu pomoć koja ga je odvela i ukazala mu pomoć.

Do sukoba je, navodno, došlo jer je branio rođakinju koju su napadači prethodno maltretirali...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zagreb1976 05.05.2022.

    Ovo me podsjeća na Split

  • crni77777777 05.05.2022.

    strah me da se to ubrzo ne desi igračima hajduka

  • Palmanova 05.05.2022.

    i onda uporno kazu da smo mi i srbi isti.koliko tamo ima ubijenoh navijaca zvezde (delije-heroes)neki dan sam citao..nem Kodexa kod istocne ''brace''.samo melji

Komentiraj...
Vidi sve komentare