To je to što me zanima!

Golmani briljirali, Rusi slavili: Medveščak upisao drugi poraz

U dvoboju u kojem su oba vratara imala odličnu večer, Danny Taylor je sakupio 26 obrana na vratima Medveščaka, a Markus Svensson 28 na vratima Spartaka, presudila je jedna situacija s igračem više za goste
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka u svom su petom nastupu u KHL-u ove sezone pretrpjeli drugi poraz i to drugi uzastopni na domaćem ledu, bolji od njih su u petak sa 1-0 (0-0, 0-0, 1-0) bili igrači Spartaka iz Moskve.

U dvoboju u kojem su oba golmana imala odličnu večer, Danny Taylor je sakupio 29 obrana na vratima Medveščaka, a Markus Svensson 28 na vratima Spartaka, presudila je jedna situacija s igračem više za goste sredinom treće trećine.

Isključen je igrač Medveščaka Jiri Šmejkal, a jedini gol na utakmici postigao je Lukaš Radil (49:10).

Medveščak s osam osvojenih bodova trenutačno drži šesto mjesto u Zapadnoj konferenciji, a nakon neuspješne tri domaće utakmice u kojima je osvojio dva boda, slijedi mu osam uzastopnih gostovanja koja počinju u utorak utakmicom protiv Neftehimika u Nižnjekamsku. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Vlaj1950 04.09.2016.

    Možete ih forsirati koliko oćete, al znate i sami da urinirate u vitar. Ljude van ZG ne briga za tom gluposti od sporta, a i Zagrepčane lagano gubite.

  • klokan_jack 03.09.2016.

    Glavno da sam si ja neke pare zaradil :)) hvala medeki kaj ste izgubili :D

  • Lilard 02.09.2016.

    Kakvi panjevi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare