To je to što me zanima!

Golovi kojima je Dinamo vrlo vjerojatno ostao bez naslova

Katastrofa po Dinamo je još veća znajući da je isti taj Slaven prošlo kolo izgubio od zadnje Cibalije te da je isti taj Slaven danas popodne upisao prvu pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva. Pogledajte golove
Vidi originalni članak

Dinamo je izgubio i drugu utakmicu zaredom, onu protiv Slaven Belupa. Koprivničani su na svojem terenu slavili 2-1 i tako vrlo vjerojatno odlučili novog prvaka Hrvatske.

Katastrofa po Dinamo je još veća znajući da je isti taj Slaven prošlo kolo izgubio od zadnje Cibalije te da je isti taj Slaven danas popodne upisao prvu pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva!

A evo kako je to izgledalo. U 43. minuti, malo prije nego je sudac Pajač trebao svirati kraj prvog poluvremena, Heber je pogodio za vodstvo Belupa. Domagoj Pavičić je izgubio duel s Nikolom Katićem nakon nepotrebnog driblinga. Katić oduzetu loptu dodaje do Hebera, čiji dobar udarac pada tik ispred golmana Livakovića i vara ga za vodstvo Slavena.

Video gola pogledajte ovdje.

Na 1-1 je izjednačio Nikola Moro nakon lukavog poteza Ante Ćorića, a šok aktualnom prvaku priredio je Bruno Bogojević u samom finišu utakmice. Igrala se druga minuta sudačke nadoknade kada je Slaven odigrao sjajnu akciju. Kombinirali su Bogojević i Gregurina, Stojanović je vrlo naivno napustio svoju poziciju i ostavio otvoren prostor i Bogojević nije imao težak zadatak.

Video gola pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 26.04.2017.

    Mali Katić ih je stavio u džep.

  • ToniMontana 26.04.2017.

    nevjerojatno, sve bilo regularno

  • 25.04.2017.

    Dosta je bilo gazenja hrvatskog nogometa godinama.sve ste nam unistili od repke do lige, vrijeme je za kraj mafijoo

Komentiraj...
Vidi sve komentare