To je to što me zanima!

Goluža: Danci su nam bacili rukavicu u lice kao nikada!

Červarov pomoćnik kaže kako nikada nitko nije ovu Hrvatsku izabrao za protivnika. Danci su to učinili i sada nam je jedino preostalo izbaciti ih...
Vidi originalni članak

Cijelu smo noć analizirali igru Danaca i slagali taktiku, izvijestio je s dubokim podočnjacima Červarov pomoćnik Slavko Goluža. Izbornik Lino Červar, kad god može, novinare zaobilazi u širokom luku.
I koji je recept za igru protiv europskog prvaka od kojeg je Hrvatska u siječnju na EP-u izgubila dvaput?
- Čvrsta obrana, a u napadu strpljivo. Na EP-u smo brzopleto završavali napade, a oni su koristili svaku našu pogrešku - kaže Goluža.
Danci očito dobro znaju zašto su izabrali Hrvatsku. Mogli su je i zaobići, ali ne, oni su u zadnjem kolu u skupini izbacili s Igara svjetske prvake Nijemce.
- Bacili su nam rukavicu u lice. To ovoj hrvatskoj reprezetnaciji još nitko nije napravio. Podcijenili su olimpijskog pobjednika. Pokazat ćemo im tko su Hrvati, kako se borimo, kako igramo i kako smo mudri - odgovorio je rječito danskom izazovu Goluža.
U srijedu točno u podne po hrvatskom vremenu veliki obračun u rukometnoj areni - ide prvak na prvaka, olimpijski na europskog.

'BALIĆ ĆE BITI U SVOM STAROM IZDANJU'
Ivano je već protiv Kine pokazao da je dobro, a protiv Danske će biti pravi. Nitko ne razmišlja o ozljedama, igrat će se 's jednom nogom i rukom', priča Goluža.
Ispadanje Njemačke za njega nije veliko iznenađenje:
- Nijemci su imali velikih problema, ostali su bez dva šutera. Ali nitko ne pita što smo sve mi prošli, ne samo na turniru nego od samog početka priprema.

'MA FRANCUZI SU KIKIRIKI'
Pobjede li Dance, Hrvati će u polufinalu na Francuze. Već su nas u Pekingu pobijedili.
- Ne zaboravite da smo 60 minuta protiv njih igrali bez Balića, ostali bez Metličića i držali ih u egalu. Maknite Karabatića i Narcisse, to je 'kikiriki' momčad - rekao je Goluža.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Knight Cross 20.08.2008.

    je..iga makni ih ti pa ce bit kikiri momcad to nemora nis znacit kaj bi bili da ne igraju kad igraju

  • ispeci pa reci 20.08.2008.

    bit će teško ali će pobjediti naše junačko srce, naprijed dečki, HRVATSKA!!

  • cappy93 19.08.2008.

    nema veze ako ostanemo bez pola igraca slavko ce uletit....HRVATSKA!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare