To je to što me zanima!

Goluža: Iako ih svi žele izbjeći, nema straha od Francuske...

Nema se što puno pričati o boljim pozicijama, svi žele izbjeći Francuze, ali nema straha, ući ćemo bez respekta, veliki sam optimist, rekao je izbornik Slavko Goluža
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije nakon četiri kola Svjetskog prvenstva može biti zadovoljan. Ostvarene su četiri pobjede, ali Slavka Golužu muči jučerašnja utakmica protiv Egipta.

- Nismo odigrali kako smo se dogovorili pa zato nisam mogao odmarati neke igrače. Vratili smo Egipat u igru, umjesto da odemo na veću razliku u nastavku, da mogu zaigrati mlađi.

Slijedi borba za 1. mjesto u skupini D, protiv domaćina Španjolske u subotu u 19 sati.

- Jedva čekam tu utakmicu, nije isto igrati pred punom ili praznom dvoranom. Imamo veliki motiv. Oni su favoriti iako ih se ne bojimo. Igrat će agresivno, 6-0 obranu. Možemo im se suprostaviti čvrstom obranom, 60 minuta moramo igrati brzi centar i ne smijemo im razbraniti golmane.

Neće kalkulirati i birati protivnike u nokaut fazi.

- S kim god igrali, želim samo da dečki uđu maksimalno bez respekta, opušteno i daju sve od sebe. Svi priželjkuju slabijeg protivnika, ali mi razmišljamo isključivo o sebi. Idemo utakmicu po utakmicu. Nema se što puno pričati o boljim pozicijama, svi žele izbjeći Francuze, ali nema straha, ući ćemo bez respekta i ako ćemo igrati s njima, veliki sam optimist.

Istaknuo je kako Bičanić ima manjih problema s leđima.

- Nadam se da bi Lacković mogao sutra igrati, ako ne, onda ćemo ga čekati do neke druge utakmice. Koliko će moći dati ne mogu reći, dugo je bio van terena, jedno je 'fizikalija', a drugo igranje rukometa. 

Jutro za posjet Santiago Bernabeuu

Prvi trening bio je zakazan za podne pa su slobodno jutro igrači iskoristili za posjet stadionu Real Madrida, legendarnom Santiago Bernabeuu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • dubi1953 19.01.2013.

    Ovaj Goluža nije veliki optimist on je veliki glupan! Pa naravno da moramo kalkulirati zašto ne izbjeći Francusku ako možemo jer smo im u pravilo mušterije i naši se useru kad počne utakmica!!

  • jojneznam 19.01.2013.

    samo da nam se ne dogodi ono: j_b_n- pošten....

  • Mia 002846 19.01.2013.

    Naši dečki uvijek daju sve od sebe, od početka do kraja prvenstva, dok se francuzi čuvaju za važnije utakmice i onda sve gaze, joooooj kako su mi antipatični -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare