To je to što me zanima!

Goluža: Ispričavam se za ovo, ali sad ne smije biti plakanja...

Bez obzira na sve, tu je bilo puno stvari. Duvnjak je imao temperaturu, Bičanić se "krpa", Vuković se ozlijedio... Nismo zaslužili pobjedu, rekao je Slavko Goluža...
Vidi originalni članak

Prvo se moram ispričati. Ovako se polufinale ne igra. Sav trud što smo uložili prosuli smo na početku. Nismo ušli u utakmicu, nismo ušli opušteno i hladne glave. Ušli smo bez glave. Htjeli smo sve riješiti u pet, šest minuta, a to protiv ovakve Danske ne ide, rekao je Slavko Goluža nakon poraza od Danske u polufinalu SP-a (30-24).

- Bez obzira na sve, tu je bilo puno stvari. Duvnjak je cijelu noć imao temperaturu, Bičanić se "krpa", Vuković se ozlijedio... Ostali smo s vanjskom linijom takvom kakva je. Ali ulazak u utakmicu je bio ključ. Pokušali smo se vratiti, nije išlo - rekao je Slavko.

- Naletjeli smo na puno raspoloženiju momčad. Čestitam Dancima. Nema plakanja. Sad trebamo dobiti Slovence. Iskreno, nismo zaslužili pobjedu. Ako budemo kukali za ovim što je bilo, imat ćemo velikih problema.

Bičanić: Teško je bilo očekivati da ćemo slaviti

Lac je na tribini, Drago se ozlijedio... Protiv Francuza smo igrali s tri beka. Teško je tako dobiti Dansku. Loše smo ušli u utakmicu, kasnije se bilo teško vratiti. Sve kad se skupi, teško je bilo očekivati da ćemo dobiti Dansku, rekao je Damir Bičanić.

Idi na 24sata

Komentari 299

  • Hary_1 27.01.2013.

    Ispriku ne prihvaćamo, ostavku prihvaćamo. Čovik nije sposoban voditi ovakvu ekipu koju imamo mi. Taktika protiv danaca je zorni primjer da nije nikakav trener. Igračima kapa do poda, a tandem Goluža, Gobac, trebaju se maknut iz HRS-a.

  • RozaCeta-kolloch 27.01.2013.

    u ovoj utakmici se vidjelo definitivno da nam je Ivano Balic falio prvo to pa onda probali svaki puta kroz sredinu,gdje su danci bili stvarno jaki gubili snagu na takve napade bez ideja krila su nam bila potpuno nezaposlena dve ili tri lopte su dobili u toku cijele utakmice Vori koji je jedan od jacih u obrani igrao par minuta i onda nista konpletno ne shvatljiva igra nasih na odnosu prijasnjih utakmica gdje su ljepo gradili igru to mi je sad sve neshvatljivo ....

  • Yassa 26.01.2013.

    ma papčina je ovaj goluža kada se na takav način brani od istine

Komentiraj...
Vidi sve komentare