To je to što me zanima!

Goluža: Izgladio sam s Angie, ispričala se i zvala na svadbu

Slavko Goluža gostujući na Anteni Zagreb našalio se još jednom na račun trzavica s OI i komentarima glumice Angeline Jolie na njegove izjave nakon ogleda sa Srbijom
Vidi originalni članak

- Javila se Angelina i ispričala se baš neki dan i pozvala me na svadbu, ali žao mi je ne mogu jer imam svojih obaveza, tako da neću moć doći - izjavio je jutros gostujući na Anteni Zagreb.

U telefonskom razgovoru za radijsku postaju izbornik hrvatske rukometne reprezentacije komentirao je tako beskrajne medijske napise oko svojih izjava za vrijeme OI, nakon utakmice protiv Srbije i odgovora slavne glumice koja mu je to zamjerila.

Nakon šale oko poziva na svadbu Angeline Jolie izbornik se osvrnuo i na brončanu medalju na Igrama u Londonu. Ne skriva kako mu smeta što svi neprestano nastoje umanjiti uspjeh reprezentacije.

- Puno toga se pričalo i pokušavalo se umanjiti taj uspjeh, ali mi nemamo pravo da kažemo 'idemo uzeti zlato' to bi bilo prebahato od nas! Sam odlazak na Olimpijske igre je san svakoga sportaša, a kamoli osvojiti jednu od medalja! - smeta ga što su mnogi razočarani broncom.

Goluža se u svom intervjuu osvrnuo i na odlazak Ivana Balića iz Zagreba i njegovo potpisivanje za španjolskog viceprvaka Atletico Madrid.

- Atletico Madrid je ostao bez srednjega igrača i sigurno da je tražio adekvatnu zamjenu na toj poziciji. Ivano je bio slobodan igrač i naravno takav klub treba takvoga igrača!- zaključio je Goluža.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • LebronPetrovic 19.09.2012.

    Bitte, caffe und kolač !

  • DrvensekMarijo 30.08.2012.

    Bitte Kaffee und Kolac, nije Goluza kriv sto je Goluza. Nego kriv je onaj supak Gobac. Ja nerazumim kako jedan covik more imati takvu podrsku , koja je tu politicka veza potrebna. Di su hrabri ljudi kao sto je bia Pero koji mu je reka u oci "Tko si ti", bez obzira na posljedice. Ovi drugi svi mu lizu muda. Vreme je da Gobcu dodje kraj. Pozdrav iz Njemacke

  • LebronPetrovic 29.08.2012.

    Jer ti si zmija, a ja sam žaba, žaba !

Komentiraj...
Vidi sve komentare