To je to što me zanima!

Goluža: Momci izvlače zadnje atome snage, svaka im čast...

Ne treba se vraćati na Poljsku. Moramo se okrenuti prema budućnosti. Čeka nas još jedna utakmica, rekao je Slavko Goluža za RTL nakon slavlja protiv Njemačke
Vidi originalni članak

Čestitke dečkima na pobjedi, htjenju i zalaganju. Izvukli su zadnje atome snage. Svaka im čast na tome, rekao je Slavko Goluža nakon 28-23 pobjede protiv Njemačke, kojom je Hrvatska osigurala utješnu vizu za odlazak na kvalifikacije za Olimpijske igre u Rio de Janeiru sljedeće godine.

- Ne treba se vraćati na Poljsku. Moramo se okrenuti prema budućnosti. Čeka nas još jedna utakmica. Trebamo što prije zaboraviti i ovo i pripremiti se za našeg sljedećeg protivnika. Nije nebitno što peto mjesto donosi domaćinstvo u kvalifikacijama za Rio - dodao je izbornik, koji protiv Njemačke nije mogao računati na neke igrače.

- Imali smo problema. Musa je ozlijeđen, Brozović također... No uspjeli smo pobijediti. Dečkima svaka čast.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • hrvatska u srcu 31.01.2015.

    stručnjače pa gdje se to brozović ozljedio pa igrao je 2 minute i pritom iznudio isključenje i dao jedan gol i više ga nisi stavljao a vorija sada cijeli svijet ismijava što zbog zicera koje je promašivao pa zbog prsta kojega je odmarao u brazilcu i sada onaj udarac poljaka kao šlag na tortu

  • PetarLjubičić 31.01.2015.

    A moj Goluža naši najumorniji na svitu. Svi ostali na dopingu onda... ccc Nisu umorni vec imaju loseg trenera!!!

  • zgpurger1 31.01.2015.

    Pa Goluža nemre dvije pametne prosto proširene rečenice složit!Di su se Musa i Brozović ozljedili kad jedva da su igrali?!Jel ih to već ozljeđene vodio u Katar,a zdravog i spremnog Sulića ostavio doma jer je "star"?Čovjek se cijepil protiv samokritike,još riječ o tome da je on u nečemu pogriješio nismo čuli.Pa ako igrači nisu spremni ili nisu koncentrirani to je stvar pripreme za koju je odgovoran izbornik.Majke ti Slavko budi frajer i pusti tu klupu nekome tko zna,jedino tako ćeš spasit reprezentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare