To je to što me zanima!

Goluža nakon poraza: Ovo je veliki rezultat, ponosan sam...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nismo ovaj put uspjeli, ali nema plakanja. Imali smo šanse, ali idemo dalje. To je sport, kaže Slavko Goluža nakon poraza od Španjolske (29-28) u borbi za broncu
Vidi originalni članak

Ponosan sam na svoje momke. Nismo ovaj put uspjeli. Čestitke Španjolcima na pobjedi, rekao je Slavko Goluža nakon poraza u borbi za treće mjesto.

Španjolska je slavila 29-28, a "kauboji" su ostali bez medalje. 

- Teško je analizirati vruće glave. Imali smo šanse, ali to je sport, idemo dalje. Igrali smo dobro cijeli turnir, ali ne trebamo plakati, ovo je veliki rezultat - rekao je Goluža.

Na pitanje novinara HRT-a, što bi mijenjao da se može vratiti u grupni dio turnira, hrvatski izbornik odgovara:

- Ne bih ništa mijenjao. Dali smo sve od sebe, nedostajalo nam je mirnoće. Nema se tu što plakati i kukati. Momci su pokazali karakter nakon poraza od Francuske i opet smo se borili za medalju - rekao je Goluža i dodao:

- Moramo sad odmoriti igrače. Domagoj je došao iscrpljen iz Njemačke. Moramo raditi, odricati se i živjeti za to da budemo bolji.

Duvnjak: Ponosan sam na suigrače

Nismo bili dovoljno agresivni u prvom dijelu. Drugi dio smo odigrali korektno, ali falio nam je taj jedan korak da ih stignemo. Ponosan sam na sve, bili smo u polufinalu i to je veliki uspjeh, rekao je Domagoj Duvnjak, najbolji igrač svijeta 2013. godine i dodao:

- Pokazali smo da imamo vrhunske igrače. Samo da prođemo polufinale. Taj mali "koračić" nam nedostaje.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • peter_1 27.01.2014.

    rezultat je veći ako se pogleda da sve reprezentacije nisu ni došle na EP kaže goluža i ostade živ

  • MSC musica 27.01.2014.

    Nazalost dok ne dobijemo trenera finale gledati necemo a mozda poneku broncu i to je to..Sramota od novinara da sad nista ne pisu o Goluzi a kad je Lino izgubio dva finala ponavljam finala razapeli su ga bukvalno po novinama! Sramite se!

  • MSC musica 27.01.2014.

    A on bi bio ponosan i da osvojio deseto mjesto,Stvarno nema vise smisla svako novo natjecanje ista prica iste greske ako ga sad ne smjene onda stvarno ovo nije normalno! Izgubio je sve kljucne utakmice Francuska,Danska,Spanija nijednu repku iz top 3 nije dobio jedine ekipe koje su u rangu snama od ostalih repki smo bolji 2 klase koje bi i bez trenera vjerovatno dobili.Budi covjek i povuci prosjecan si trener bez iskustva i za male domete !

Komentiraj...
Vidi sve komentare