Obavijesti

Sport

Komentari 501

Ništa od bronce zlatnog sjaja: Španjolcima drama u Herningu

Ništa od bronce zlatnog sjaja: Španjolcima drama u Herningu
12

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Španjolske u utakmici za treće mjesto. Španjolci su bili bolji 29-28. Domagoj Duvnjak bio je najbolji s 8 golova...

VIDEO

Meč za broncu bit će klasična utakmica ‘glave’. Tko se prije oporavi od poraza u polufinalu, lakše će dobiti, rekao nam je Mirza Džomba uoči utakmice za brončanu medalju protiv Španjolske na Euru. 

Polufinalni poraz od Danske ostavio je traga na našim rukometašima i Španjolska je slavila 29-28. "Kauboji" su ostali bez četvrte uzastopne bronce na velikim natjecanjima. Španjolci su uzvratili Hrvatskoj za poraz iz Srbije gdje smo im uzeli broncu. Potpuno zaslužena pobjeda Španjolske.

- Izborniče, zaslužili smo zlato. Idemo sad po broncu, to će biti naše zlato - rekli su igrači utučenog Slavku Goluži nakon poraza od Danske.

Jedina lijepa vijest je proglašenje najboljeg igrača svijeta. Odmah nakon utakmice saznali smo da je Domagoj Duvnjak najbolji rukometaš svijeta u 2013. godini.

Nije išlo. Španjolska je jednostavno bila bolja momčad i zasluženo je osvojila broncu.

Slavko Goluža ponovno je počeo utakmicu s Mirkom Alilovićem. Nije to funkcioniralo i na gol je stao Venio Losert. No Hrvatska je previše griješila, obrana je puštala na sve strane i Španjolci odlaze na odmor s tri gola prednosti (16-13).

U drugom dijelu Losert je počeo braniti, Hrvatska je bila tu negdje, na gol, dva zaostatka. "Lovili" smo Španjolce, imali smo i nekoliko šansi za izjednačenje, ali svaki put kad bismo došli u priliku za izjednačenje, napravili bismo glupost u napadu. 

Domagoj Duvnjak zabio je osam golova i bio je najbolji strijelac Hrvatske. Denis Buntić mu se priključio s pet golova, ali ostali igrači su podbacili. Bez obrane i s toliko pogrešaka u napadu teško se može dobiti reprezentacija kao što je Španjolska.

Slavko Goluža nakon poraza od Španjolske rekao je kako je četvrto mjesto veliki rezultat. U našoj diskusiji na 24sata pitali smo vas slažete li se s njim?

Euro u Danskoj, utakmica za 3. mjesto:

  • Hrvatska - Španjolska (13-16) 28-29
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 501
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...