To je to što me zanima!

Goluža: Neki pojedinci bi bolje trebali iskoristiti minutažu...

Svi su dobili minutažu, a pojedinci bi je trebali bolje iskoristiti, poručio je igračima izbornik Slavko Goluža. nakon vrlo uvjerljive 41-19 pobjede nad Iranom u Osijeku
Vidi originalni članak

Rukometaši Hrvatske pobjedili su na otvaranju Croatia kupa u Osijeku reprezentaciju Irana sa 41:19 (20:7).

Iran, momčad koja se može podičiti s dvije medalje na Azijskim igrama, a koju vodi naš Ivica Rimanić, je tek malo jači trening, prilika da se se minutaža ravnomjerno podjeli na sve. Pošteđeni su ostali Alilović, Bičanić i Ninčević. 

– Bilo je jako dobrih faza igre, tražio sam obranu i tranziciju u polukontri što kod nekih igrača još ne štima. Svi su dobili minutažu, a pojedinci bi je trebali bolje iskoristiti – poručio je izbornik Slavko Goluža.

Nastupa u drugom dijelu bio je pošteđen Ivano Balić. 

– Osjetio je bol u preponi i nismo htjeli riskirati – dodao je Goluža.

Iran je skoro otkazao gostovanje, šestorica igrača ostala su kod kuće zbog problema s vizama. Inače, na otvaranju turnira Švedska je pobjedila Slovačku 31:23 (14:13), slijedećeg protivnika Hrvatske.

– Slovaci će nam biti dobar test, imaju na sredini četvoricu-petoricu tabadžija kao i Island – dodao je kapetan Igor Vori.

HRVATSKA: 

Šego (9), Losert (13), Marić 1, Balić -, Duvnjak 1, Lacković 3, Kopljar 4, Vori 1, Gojun 5, Horvat 5, Vuković 1, Batinović 4, Buntić 4, Štrlek 5, Čupić 7, Musa

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ministar obrane 07.01.2012.

    Nije do Goluže, nije do Kopljara.. Sve ovisi o Baliću. On je razlika između pobjede i poraza, između polufinala i 5 do 8 mjesta. Osim njega mi nemamo ekstra klasu. Prognoza - bit ćemo 7.

  • jdn 07.01.2012.

    Pola ekipe irana je ostalo doma zbog vize, mislim da je ovo samo mlaćenje prazne slame. Naši su dobro ali ne koliko mislimo, to će pokazati skori susreti

  • zackoz 07.01.2012.

    fali ti tvoj kum vidović da bude kompletan cirkus tako će mo proći i na prvenstvu balića već sad zatže

Komentiraj...
Vidi sve komentare