To je to što me zanima!

Goluža o stjegonoši: Nikad mlada nada ne nosi zastavu

Uvijek je riskantno kad idete samo s jednim pivotom, ali treba znati da možemo i računati na izmjenu igrača u slučaju da se ozlijedi Vori, rekao je Goluža za Net.hr
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža iznenadio je javnost objavivši konačni popis igrača koji će putovati na Olimpijske igre u Londonu. Naime, na popisu za London je samo jedan pivot Igor Vori, a izbornik je za Net.hr objasnio svoju odluku.

- Uvijek je riskantno kad idete samo s jednim pivotom, ali treba znati da možemo i računati na izmjenu igrača u slučaju da nam se ozlijedi Igor Vori - rekao je Goluža, koji je otpisao Matića, Musu i Šunjića.

Jedan rukometni reprezentativac posebno se u petak izdvojio od svojih suigrača jer će na otvaranju Igara nositi hrvatski barjak. Venio Losert, dvostruki osvajač zlatne olimpijske medalje, dobio je tu čast, predstaviti hrvatsku ekspediciju u Londonu.

- Postoje jasni kriteriji tko može nositi zastavu na otvaranju, a po prvom kriteriju, koji je osvajanje zlatne medalje na posljednjoj Olimpijadi, to su bili Filip Ude, Snježana Pejčić i Blanka Vlašić. Međutim, oni imaju nastupe vrlo rano ili ne idu u London, pa nisu bili u krugu kandidata. Drugi kriterij je broj osvojenih medalja na olimpijskim igrama, a tu su ostali samo Igor Hinić i Venio Losert. Kako Losert ima dvije medalje, a Hinić samo jednu, sve je bilo jasno - rekao je izbornik i dodao:

- Ponavljam, ne može bilo tko nositi zastavu, za to postaje unaprijed određena pravila i nikad neka mlada nada ne može dobiti tu čast.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pepelefuj 10.07.2012.

    ali zašto uvijek ima netko protiv nečega pa tako je svejedno tko nosi zastavu pamte se medalje i to one naj jačeg sjaja

  • injaki 10.07.2012.

    brzo će kući

Komentiraj...
Vidi sve komentare