To je to što me zanima!

Goluža po ulasku u polufinale: Iscrpljeni smo, a Italija opasna

"Nezgodan su protivnik, imaju četiri 'naša' igrača i par dvometraša u obrani. Tjeraju nas na oprez jer su izbacili Srbiju. Dosta smo iscrpljeni i treba osvježiti ekipu"
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Grčku 28-24 u posljednjem, 5. kolu skupine B i tako se plasirala u polufinale Mediteranskih igara. Najbolji je bio Vujić s devet golova.

Hrvatska će igrati protiv Italije.

- Nezgodan su protivnik, imaju četiri 'naša' igrača i nekoliko dvometraša u obrani. Tjeraju nas na oprez jer su izbacili Srbiju. Dosta smo iscrpljeni i treba osvježiti ekipu. Sve pohvale igračima dosad, ali ne želimo stati na ovome - rekao je izbornik Slavko Goluža.

U drugom polufinalu igrat će domaćin Turska i Egipat.

Novo zlato

Jedriličari su osvojili četiri medalje u četvrtak, od čega tri zlata, a predvečer je novo najsjajnije odličje osvojio i Martin Marić. Bio je najbolji s 61.46 metara, toliko je bacio i Turčin Olgundeniz, ali je hrvatski atletičar imao bolji drugi rezultat.

Povratak vaterpolista i srebrnog boksača

U Zagreb je predvečer sletjela zlatna hrvatska vaterpolska reprezentacija i boksač Josip Bepo Filipi, koji je u srijedu bio srebrni.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • prosvjetitelj 28.06.2013.

    italija? al oni igraju rukomet?? iscrpljeni?? pa goluža, ako si ti pi* nisu i oni!

  • drivervž 28.06.2013.

    te su mi najbolje...iscrpljeni smo...a oni su sad tek došli tamo il????

  • marban 28.06.2013.

    Italija, nisu valjda oni problem u rukometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare