To je to što me zanima!

Goluža se svađao s Vorijem? 'To su gluposti i budalaštine'

Zašto je Igor malo igrao? To pitajte izbornika. I ja sam ga pitao. Odgovorio mi je da taktički nije dobro otvorio utakmicu, da ga je zato ostavio na klupi, kaže Gobac
Vidi originalni članak

Igor Vori i Slavko Goluža posvađali su se tijekom polufinala i kapetan više nije želio igrati! Takva se verzija priče pojavila dan poslije. Vori je doista igrao jako malo, mnogi će reći i premalo s obzirom na važnost utakmice.

- Zašto je Igor malo igrao? To pitajte izbornika. I ja sam ga pitao - pomalo ljutito rekao je Zoran Gobac i nastavio u sličnom tonu:

- Odgovorio mi je da taktički nije dobro otvorio utakmicu, da ga je zato ostavio na klupi. Ja mislim da je bio zaboravljen, da mu je trebalo dati više prostora u ovoj utakmici, no to je odluka izbornika. On je odgovoran, on sastavlja i određuje momčad. Protiv Francuske je utakmicu vodio jako dobro, no za Dansku se to baš i ne može reći.

I do izbornika su stigle priče o svađi na klupi, ali samo je odmahnuo rukom...

- Ma to su gluposti, budalaštine. Mi dišemo kao jedan, mislim da to svatko može vidjeti - kazao je Goluža.

- Vori je dobio jedan udarac na početku, ali plan je ionako bio da Musa više igra u obrani. Ali te priče su zaista ružne, pa kome to treba. Veći je problem što nismo imali vanjsku liniju, što smo imali pehove s Vukovićevom ozljedom i Duvnjakovom temperaturom, a na to ne možemo utjecati - govorio je izbornik.

Gazdu Gopca takav rasplet nije baš usrećio.

- Utakmicu protiv Danske moramo dobro analizirati s ciljem da nam se takvo nešto ne ponovi na sljedećem prvenstvu. Morat ćemo napraviti i još neke korekcije, zaoštriti retoriku prema igračima. Preopušteni su u nekim trenucima, a ova reprezentacija nije ničija prčija - rekao je Gobac.

Priče o svađama, najave korekcija, kritike igračima koje Gobac nije želio imenovati... A sve je do polufinala izgledalo savršeno, kao iz snova.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • nick25_1 15.02.2013.

    izborniče nemoj da se svađaš.....

  • zgpurger1 28.01.2013.

    Nije taktički dobro otvorio utakmicu???A Kopljar je???Možda ko mantinela ili nekakav aparat za dodavanje lopti,on kao da ima zabranu pucanja na gol.E sad ne shvaćam taj kriterij.Ako Čupku neide,mjenja ga Zlaja,ako Voriu neide mijenjaju ga Marić ili Musa,Ninčevića ,mali Šprem,Laca Bičko,Bička Mandalinić i tako redom ali Kopljara nitko ne mijenja,on uvijek dobro ulazi u utakmicu,ne griješi i taktički je savršen,ide van samo kad se mora odmorit i to na par min...nemam ništa protiv dečka i možda ja krivo vidim,neznam....

  • colt_1 27.01.2013.

    naravno da repka nije nicija prcija , samo to ti gobac najprije objasni samom sebi , zatim tvome bezveznjakovicu goluzi kojeg treba protjerat ne samo iz repke , vec iz rukometa kompletno , a nasi igraci su legende sve do jednog , samim time sto gutaju sva vasa sranja i tvoja i goluzina - vas ste dvojica glavni i jedini krivci za ovaj neuspjeh , za ovo vas treba najteze kazniti , a zna se sto je kazna - van iz rukometa i da vise ni blizo doc nemorete - sram vas bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare