To je to što me zanima!

Gomis: Bacili su ispred mene bananu i hukali su mi, sramota

Slavio sam gol koji sam zabio, a navijači domaće momčadi su pred mene bacili bananu. Prije toga sam čuo majmunsko hukanje, požalio se napadač Lyona
Vidi originalni članak

Nogometaši Lyona kao prvi su se plasirali u finale francuskog Kupa. U utorak navečer su 4-0 pobijedili u gostima trećeligaša Gazelec Ajaccio, makar su suparnika slomili tek sa četiri gola u nastavku.

Posljednji je zabio Bafetimbi Gomis u samom smiraju ogleda, a pri proslavi gola je doživio veliku nelagodu, odnosno, rasističko iživljavanje domaćih navijača.

- Proslavljao sam svoj gol i stavio ruke na uši, jer sam i ranije s tribina čuo majmunsko hukanje. Strašno. I ne samo to, dok sam slavio ispred mene je pala banana - rekao je u miks-zoni razočarani Gomis i dodao:

- Cijeli meč su hukali s tribina. I ne samo meni.

Recimo tek da će u finalu Lyon igrati protiv pobjednika meča između Rennesa i još jednog nižerazrednog kluba, Quevillyja. Taj je ogled na rasporedu u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • babazaneti 11.04.2012.

    a šta bi on htjeo, sladoled? i liz?.. čamuga

  • kozaribok 11.04.2012.

    Sigurno je neki Balkanac to započeo ,je.o vas onaj kriminalac Platini

  • bizzy_dany 11.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare