To je to što me zanima!

Goran Ivanišević: Englezi nisu zaslužili prolaz na EP

Englezi misle da su bolji nego što jesu, ali nisu toliko dobri. Bilo bi to dobro buđenje da ostanu bez EP-a, rekao je Goran Ivanišević
Vidi originalni članak

Bivša velika teniska zvijezda  i pobjednik Wimbledona Goran Ivanišević izjavio je za ATP senior Tour da engleska nogometna reprezentacija ni ne zaslužuje nastup na Europskom prvenstvu. Njegov intervju prenijeli su i brojni engleski mediji.
- Englezi misle da su bolji nego što jesu, ali nisu toliko dobri. Bilo bio to dobro buđenje da ostanu bez EP-a. Tada bi shvatili da nisu nedodirljivi - rekao je Ivanišević.
- Englezima neće biti lako. Imamo odličnu momčad, Eduardo igra za Arsenal, imamo Niku Kranjčara i Darija Srnu, snažnu obranu i dobrog golmana, opasnog Mladena Petrića u napadu, te Luku Modrića koji je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Englezi imaju Stevena Gerrarda i Joe Colea. To su dvojica mojih omiljenih igrača, dok me ostali nisu impresionirali - zaključio je Ivanišević, inače veliki navijač engleskog kluba West Bromwich Albion.
"Gordom albionu" treba bod iz utakmice s Hrvatskom u srijedu na Wembleyu, a "kockasti" su već osigurali Euro u Austriji i Švicarskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • entoni 26.11.2007.

    Sloboda govora i demokracija svima a svatko je u nečemu dobar !Ne mora biti samo u sportu !

  • Pero Kvržica 20.11.2007.

    naravno da jesi, nikad nisam tvrdio drukčije.. i čestitam ti na svim uspjesima.. ali svejedno mislim da je goran veća faca od tebe i da ljude ipak više zanima šta misli on nego ti.. al stvarno si super, divim se tvojim postignućima..

  • carla 19.11.2007.

    i postigla sam sigurno puno vise od tebe!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare