To je to što me zanima!

Goran: Ja da treniram Novaka? Pa to je kao da vas zove Real...

Fenomenalno je što Australian Open ove godine ima puno sjajnih priča o uspjesima autsajdera. To je super za sport, rekao je Goran, kojeg su pitali bi li prihvatio poziv u Đokovićev stožer
Vidi originalni članak

Iako više nije broj 1, Novak je po meni najbolji. Osvojio je sve što se osvojiti može, rekao je Goran Ivanišević na druženju s novinarima u Australiji.

Legendarni Zec trenira Tomaša Berdycha, a novinari su ga pitali su ga bi li prihvatio poziv da dođe trenirati Novaka Đokovića. Goran je ispalio bez razmišljanja: 

- Pa to je kao da vas zove Real Madrid! Takva se ponuda ne odbija. To je san svakog tko bi se ikad htio baviti trenerskim poslom - rekao je Goran, prenosi srpski Telegraf

Jedno je sigurno, ako ikad Goran preuzme mjesto u Novakovom stožeru, zabava na treninzima je zagarantirana. Obojica su pravi šaljivdžije...

Federer može osvojiti Australiju

Andy Murray oteo Novaku 'jedinicu', ali i on je ispao s Australian Opena. Zverev je šokirao Škota, a ranije je Istomin poslao kući Đokovića. Tu je i naša sjajna Mirjana Lučić koja je senzacionalno prošla u četvrtfinale turnira. 

- Fenomenalno je što Australian Open ove godine ima puno sjajnih priča o uspjesima autsajdera. To je super za sport. Jedva čekam vidjeti može li Zverev dobiti Federera - kaže Goran, kojeg je Švicarac oduševio.

- Ma, s Federerom nikad ne znate. No on zna zašto je u Melbourneu. Ne bi bio ovdje da nije sposoban osvojiti turnir - dodao je Goran.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • ragbijaš 26.01.2017.

     **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • nokia010 23.01.2017.

    Noletu treba mnogo bolji trener, to je cinjenica!

  • kamenjar 23.01.2017.

    To bi bilo super !!!! Dvije legende za života zajedno!!!! BRAVO !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare