To je to što me zanima!

Goran Pandev: Novac mi trenutno uopće nije važan

Novac koji trenutačno zarađujem nije mi tako bitan, mlad sam i najvažnije mi je da se nastavim razvijati kao igrač, rekao je makedonski napadač
Vidi originalni članak

Lazijev makedonski napadač Goran Pandev još je jednom odbacio bilo kakve spekulacije o svom odlasku iz kluba, naglasivši kako mu novac trenutačno nije tako bitan...
- Ja sam Lazijev igrač i želim ostati ovdje i odraditi svoj ugovor do kraja. Želim da moja igra govori za sebe i ne sviđaju mi se sva ta nagađanja po novinama. Nikad nisam izjavio nikome da želim otići iz kluba i mobitel mi je tijekom blagdana bio stalno isključen - izjavio je makedonski napadač (24), koji je po medijima povezivan s Bayern Münchenom i klubovima iz engleskog Premiershipa.
- Nisam dobio nikakve konkretne ponude, ali lijepo je za čuti kada se veliki klubovi zanimaju za mene. Novac koji trenutačno zarađujem nije mi tako bitan, mlad sam i najvažnije mi je da se nastavim razvijati kao igrač.
- Imam ugovor s Lazijem do 2010. i želim ostati do kraja ako me klub i dalje bude želio. Pandev je za Lazio od 2004. godine kada je došao u klub odigrao 121 utakmicu i postigao 38 golova, a za reprezentaciju Makedonije nastupio je 35 puta i bio strijelac dvanaest puta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare