To je to što me zanima!

Goran se vratio: Bodrio Novaka u pobjedi na centralnom terenu

Nakon što su jučer odradili prvi trening, Goran Ivanišević (47), osvajač Wimbledona iz 2001. bodrio je Novaka Đokovića (32) u pobjedi protiv njemačkog tenisača Philippa Kohlschreibera (35)
Vidi originalni članak

Novopečena suradnja legende hrvatskog tenisa Gorana Ivaniševića i aktualnog teniskog svjetskog broja jedan - srpskog tenisača Novaka Đokovića uspješno napreduje. U prvom susretu pod novim trenerom Đoković je uz manje probleme bio bolji od Kohlschreibera s 3-0 (6-3, 7-5, 6-3) u setovima nakon dva sata i pet minuta.

Dok je Novak igrao protiv Kohlschriebera, Goran Ivanišević ga je bodrio iz svečane lože. Đoković je u prva dva seta prvi gubio servis, ali je sve kasnije nadoknadio i uspješno preokrenuo, dok je u trećem setu dva puta oduzeo servis Kohlschreiberu i zaključio meč sa 6-3 u trećem setu.

Nakon što je trenirao Marina Čilića, Tomaša Berdycha i Miloša Raonića, naš proslavljeni tenisač je i na Novakov poziv pozitivno odgovorio te tako ušao u tim najboljeg svjetskog tenisača. U timu Srbina i dalje je ostao Slovak Marian Vajda.

Inače, Ivanišević je drugi Hrvat koji je trenirao Novaka. Prvi je to bio Mario Ančić koji je tu ulogu napustio zbog obaveza na Wall Streetu. 

Đoković će u drugom kolu igrati protiv Kudle koji je u tri seta (6-4, 6-1, 6-3) bio bolji od Maleka Jazirija.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Roberto Barcello 01.07.2019.

    Šta to Ivanišević i Ljubičić mogu naučit najbolje tenisače na svijetu,stvarno ne kužim ?!

  • tomislavk59 01.07.2019.

    Marin igra sutra sa Mannarinom.volio bih da udje u osminu i da igra protiv Rafe.

  • sadsvejasno 01.07.2019.

    Eto pa da sam i to dozivio,Dalmatinac bodri Srbina...lijepi dokaz ljudskosti i uzajamnog respekta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare