To je to što me zanima!

Goran Suton nije prošao probu u NBA ekipi Jazzera

Potencijalni hrvatski košarkaški reprezentativac Goran Suton (24) sljedeće sezone neće zaigrati za NBA sastav Utah Jazza. Nije prošao probu
Vidi originalni članak

Potencijalni hrvatski košarkaški reprezentativac Goran Suton (24) sljedeće sezone neće zaigrati za NBA sastav Utah Jazza u nadolazećoj sezoni. Odlučila je tako momčad iz Salt Lake Cityja koja ga je kao ukupno 50. izbor lipanjskog drafta dovela na prag igranja u NBA ligi.
- Suton je uspio nadvladati mnoge stvari čvrstom igrom. Odradio je dobar posao - još nedavno je izjavio trener momčadi Jerry Sloan, koji ipak na njega neće računati za tjedan dana kada započinje sezona u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.
Zajedno sa Sutonom momčad napuštaju i Spencer Nelson i Alexander Johnson, što Jazz ostavlja na brojci od 16 igrača. Stoga će još jedan igrač morati napustiti klub prije starta osnovnog dijela lige.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • LeBron 22.10.2009.

    dođi u zadar nama treba centar on ima 24 godine a još nije košarku profesionalno igrao, koledž se nikako ne može nazvati profesionalizmom jer ne dobivaju plaću, napad traje 35 sekundi, a svejedno svaki drugi bude na isteku

  • JAX 22.10.2009.

    dodi u cedevitu

  • mihi333 22.10.2009.

    jbga...dođi u cibonu:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare