To je to što me zanima!

Goran Vučević: Deportivo nas se jako pribojava

Oni se nas i te kako pribojavaju, to se vidi po svakom intervjuu i saznanjima koje imamo o njima, rekao je trener Hajduka Goran Vučević
Vidi originalni članak

Unatoč poraznoj igri Hajduka i prosipanju bodova u Zagrebu, Deportivo u strahu dočekuje večerašnji ogled s "bijelima" na Riazoru. Barem tako tvrdi Hajdukov trener Goran Vučević.
- Oni se nas i te kako pribojavaju, to se vidi po svakom intervjuu i saznanjima koje imamo o njima - kaže Vučević i pojašnjava:
- U Deportivu jako dobro znaju koliko dobro kotira naša reprezentacija i koliko kvalitetne igrače imamo, znaju da smo ih dobro snimili i pripremili se te da nam ova utakmica znači jako puno.
Hajdukov trener ipak se ne zanosi prevelikim očekivanjima.
- Oni su i bolja momčad i favoriti na svom terenu, no to će morati dokazati u 90 minuta. Ako mi odigramo čvrsto, u bloku iza lopte, neće im biti lako - uvjeren je Hajdukov strateg, koji nije uživo gledao Deportivo, no prikupio je informacije putem DVD snimki i od prijatelja iz Španjolske.
"Bijeli" su na krajnji zapad Pirineja doputovali u namjeri da osiguraju rezultat koji će im ostaviti mogućnost da se nadaju povoljnom ishodu u uzvratnoj utakmici.
- Došli postići barem jedan gol, a da ne primimo nijedan gol.

MATE PEROŠ BEZ "FILIGA"
Premda je dan prije jasno rekao kako za poraz u Zagrebu krivi jednako igrače i stručni stožer, predsjednik Mate Peroš jučer nije želio "širiti priču". O osjećaju prije utakmice protiv španjolskog prvoligaša rekao je tek kako nema nikakav osjećaj.
- Nemam nikakav poseban filing prije utakmice, jedino imam filing da će se dionice Hajduka dobro prodavati - kaže Peroš.
TIČINOVIĆ I OREMUŠ OD POČETKA
Goran Vučević ne smatra pretjerano riskantnim potezom uvrštenje Mirka Oremuša i Marija Tičinovića u momčad koja će se večeras suprotstaviti Deportivu na Riazoru.
- Tičinović je od početka sezone bio jedan od naših najboljih igrača, a Oremuš je brz i probojan igrač kakvog već dugo pokušavamo angažirati. U ovom trenutku boljih rješenja nemam.
SASTAVI:
HAJDUK: Subašić - Rubil, Maloča, Živković, Gabrić - Tičinović, Skoko, Andrić, Oremuš - Ibričić, Kalinić
DEPORTIVO: Aranzubia - Lopez, Castro, Lopo - Pablo, Sergio, Rodriguez, Filipe - Lafite, Valeron, Riki

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nogometas05 14.08.2008.

    Ja mislim da se Vucevic i svi u Hajduku samo hrabre jer mislim da su im pune gace iz vise razloga-to bi im mogao biti drugi uzastopni poraz,Vucevic ce vjerojatno dobit i otkaz ako ne pobijedi u Rijeci poslije(sto je tesko izvodivo)a irealno gledajuci koliko god taj Deportivo bio u banani apsolutni je favorit u odnosu na Hajduka..

  • brener 14.08.2008.

    real i barcelona su sritni šta hajduka nema ligi prvaka!odma lakše dišu!

  • Ferenc16 14.08.2008.

    jedina šansa za 3. krug nam je slaven belupo

Komentiraj...
Vidi sve komentare