To je to što me zanima!

Goran Vučević: Ne idemo na Maltu na nikakav izlet

Hajduk će na Malti zaigrati s izmjenjenom momčadi, no trener Bilih ne dopušta da se takvu momčad nazove rezervnom ili pričuvnom
Vidi originalni članak

Goran Vučević će Birkirkari suprotstaviti kombiniranu momčad, u kojoj osim Andrića, Jerteca, Bušića i Pandže, koji su zbog ozljeda ostali u Splitu, neće biti ni Skoke koji nema pravo nastupa. susret će s klupe za rezerve gledati Subašić, Kalinić, Ibričić, možda i Živković, koji je dobio udarac u stopalo. U postavi su umjesto njih Tomić, M. Buljat, Tičinović i Oremuš.
- Odmarati ćemo 2-3 igrača, no to ne umanjuje naše ambicije. Na Maltu nismo došli na izlet, nego po pobjedu i bodove za što bolji koeficijent - kaže Vučević, naglašavajući kako momčad koja će istrčati proitiv Birkirkare nipošto ne bi trebalo smatrati "drugom momčadi".
- Svi su igrači ravnopravni, uostalom zar nam igrači sa klupe nisu donijele pobjedu protiv Zadra. Ovo je prigoda da neke igrače odmorimo, a drugima damo prigodu za dokazivanje - pojašnjava trener Hajduka, koji ne skriva oduševljenje mladim Marijem Tičinovićem. Veznjak kojem još nije ni 17 godina počet će utakmicu na Malti.
- Ja sam 'zaljubljen' u Tičinović - kaže Vučević, koji već gleda unaprijed, u drugo pretkolo. A u njemu bi, naravno, volio što kad bi Hajduk dopao što lakši protivnik.
- Na žalost protivnika poput Birkirkare više nema, tako da je gotovo svejedno koga ćemo izvući. Jedino ne bih volio putovati u Beograd.


ZATVORENI TRENING I ŠETNJA
Hajduk će po slijetanju u La Valletu odmah autobusom produžiti na ručak i dnevni odmor u Birkirkaru. Vučević će večeras izvesti momčad na stadion Ta' Qali, gdje će trenirati iza zatvorenih vrata, a sutra ujutro, na dan odigravanja utakmice, predviđena je lagana šetnja i razgibavanje u krugu hotela.

ZERAFA BI ŽIVKOVIĆEV DRES
Lijevi bočni igrač Birkirkare Joseph Zerafa bio je jedan od boljih Maltežana u prvom ogledu na Poljudu. No ni on, kao ni njegovi suigrači ne polažu puno nade u uzvratni ogled.
- Ne zanosimo se nadom u prolaz, no želimo se pred našim gledateljima suprotstaviti Hajduku i pokušati pobijediti. Minimalna pobjeda bila bi za nas ravna prolazu i dobra najava prvenstva koje počinje slijedeći tjedan - kaže Zerafa i dodaje kako Hajduka na Malti očekuje težak susret.
- Bit će jako sparno, vjerujem i dosta naših navijača, "Ultrasa", tako da se imamo čemu nadati - uvjeren je Zerafa, koji bi nakon utakmice želio zamijeniti dres sa Borisom Živkovićem.
- On mi se najviše svidio od svih igrača Hajduka, no nisam siguran da će nam vodstvo kluba dozvoliti mijenjati dresove.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare