To je to što me zanima!

Goranov sin osvojio je turnir: E neka si uzea što ćaća nije moga!

Goran Ivanišević u Karlovcu je na teniskom Memorijalu Marijana Oršanića bodrio svog sina koji je uspješno osvojio titulu, a ponosni otac mu je čestitao na uspjehu
Vidi originalni članak

Neka si uzea turnir koji ćaća prije 30 i kusur godina nije moga osvojit! Manči pobjednik Memorijala Marijana Oršanića u Karlovcu, napisao je ponosni otac Goran Ivanišević (49) na društvenim mrežama nakon što je njegov sin osvojio teniski turnir mlađih kategorija.

POGLEDAJTE VIDEO: Goranov provod u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osvajač Wimbledona prisjetio se svojih ranih teniskih dana u kojima je ostao bez titule koju je sad osvojio njegov nasljednik. Čestitke su dolazile sa svih strana, a Goranov sin polako kreće očevim stopama. Neki su se i našalili u komentarima da je to znak da će i lakše osvojiti Wimbledon.

Goran je i sam prisustvovao turniru, a mnogi mališani iskoristili su tu priliku da se fotografiraju s idolom što je zasigurno potaknule mlade teniske nade na nastavak treniranja.

VIDEO: UHVATILA GA NERVOZA Pogledajte reakciju Ivaniševića: Odmah mu je sve bilo jasno

A dok Ivanišević bodri sina na karlovačkoj šljaci, Novak Đoković u čijem je stručnom stožeru odradio je prvi meč na onoj pariškoj svladavši u tri seta (6-0, 6-2, 6-2) Šveđanina Mikaela Ymera, a sljedeći mu je protivnik Berankis iz Litve.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gif 30.09.2020.

    Čestitke ponosnom ocu

  • hattrick 30.09.2020.

    Oće li Vidošević vratit pare od Hajduka i Dalmacija cementa?

  • Predrag_cmar 30.09.2020.

    Caca je osvojio zemljiste na Mejama u ST kao toboze sazluzni gradjanin, napravio kucu, prodao i tako nas zajebao za nekoliko milijuna. Vrati pare..

Komentiraj...
Vidi sve komentare