To je to što me zanima!

Gordan Giriček s Phoenix Sunsima u doigravanje?

Philadelphia Sixersi u petak su otpustili Gordana Giričeka, koji bi NBA karijeru trebao nastaviti u momčadi Phoenix Sunsa, kandidatu za naslov
Vidi originalni članak

Girino ovosezonsko lutanje NBA klubovima nastavlja se nakon što su ga Sixersi odlučili isplatiti i - otpustiti. Tako se Gordan Giriček kao slobodan igrač sada može priključiti bilo kojoj momčadi, a najzainteresiraniji su Phoenix Sunsi, koji za doigravanje traže iskusnog šutera. Kako nisu uspjeli angažirati Sama Cassella (potpisao za Boston) ni Brenta Barryja (ostao u San Antoniju), Sunsi su se odlučili za - Giru.
Do utorka bi se Giriček i Sunsi trebali dogovoriti, a najvjerojatnije će ga potpisati “na žeton”, samo do kraja doigravanja.
- Polaskan sam činjenicom da je za mene zainteresiran klub poput Phoenixa - izjavio je Giriček, koji bi odlaskom u Sunse dobio “i ovce i novce” - Sixersi su mu isplatili četiri milijuna dolara za zadnju godinu ugovora, a u Sunsima bi do kraja sezone trebao zaraditi 250.000 dolara.
Giriček je sezonu započeo u Utah Jazzerima, koji su ga krajem prošle godine, nakon svađe s trenerom Jerryjem Sloanom, poslali u Philadelphiju, iako su i tada Sunsi bili vrlo zainteresirani za našeg jedinog košarkaša u NBA ligi. A sada bi se, zajedno sa Shaquom O’Nealom, Nashom, Stoudemireom, Grantom Hillom i ostalim Sunsima, trebao boriti za - naslov NBA prvaka!
No već sljedeće sezone Giriček bi se mogao vratiti u Europu, za njega su zainteresirani moskovski CSKA i Tau Ceramica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mario1989 01.03.2008.

    jebe mi se za njega

  • triff 01.03.2008.

    giriceku nisi ti za kosarku, evo ti savjet: nemoj vise igrati da se ne sramotis i ne dolazi u hrvatsku jer nisi dobrodosao

Komentiraj...
Vidi sve komentare